EuroParcs neemt vakantiepark in provincie Utrecht over

Vakantiepark Laag Kanje in Maarn is vanaf 1 mei onderdeel van vakantiepark-keten EuroParcs. EuroParcs beschikt met de aankoop van vakantiepark Laag Kanje in totaal over 15 resorts in Nederland.

EuroParcs gaat fors investeren in de locatie: op het terrein worden vakantiewoningen en luxe vakantievilla’s gebouwd en er zijn plannen voor een overdekt zwembad. Naast de upgrade krijgt het vakantiepark ook een andere naam. Vakantiepark Laag Kanje gaat namelijk EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug heten.

Met de aankoop van vakantiepark Laag Kanje weet EuroParcs de geografische spreiding van haar resort nog beter te positioneren. ,,Vanuit de markt is er veel vraag naar deze regio en dat begrijpen wij goed. Enerzijds zit je midden in één van de mooiste natuurgebieden die ons land kent, anderzijds is de ligging heel centraal. Utrecht is vanaf het Resort De Utrechtse Heuvelrug op slechts 10 minuten afstand gelegen. En dan hebben wij het nog niet eens over alle faciliteiten en het Henschotermeer wat naast het resort ligt” vertellen Wim en Wouter Vos.

Zorgvuldig ontwikkelen

De aankoop van vakantiepark Laag Kanje is in 2019 al gedaan. De afgelopen maanden is EuroParcs bezig geweest om de herontwikkelingsplannen goed voor te bereiden. ,,Door een goede planning en plan van aanpak te maken kunnen we dit resort op een efficiënte wijze ontwikkelen. Dat betekent dat we nieuwe recreatiewoningen kunnen realiseren en tegelijkertijd kunnen de gasten zorgeloos blijven en vakantie vieren”, aldus Wouter Vos.

Werkgelegenheid

De upgrade van het huidige vakantiepark is ook goed nieuws voor de werkgelegenheid in de regio, zo betogen Wim en Wouter Vos. ,,De ontwikkeling van elk van onze resorts gebeurt veelal door lokale bedrijven en we nemen daarna voor de horeca en het beheer van onze faciliteiten en resorts het liefst medewerkers uit de regio aan waar het resort gelegen is.”

Investeringskans

Het resort in wording belooft niet alleen veel voor vakantievierende gezinnen maar ook voor particulieren en ondernemers op zoek naar rendement.  Net zoals op de andere resorts van EuroParcs worden de vakantiewoningen verkocht aan investeerders. De investeerder wordt in het vervolg met de verhuur van de vakantiewoning volledig door het Apeldoornse familiebedrijf ontzorgd.

Meer informatie: www.europarcsverkoop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *