EuroParcs neemt camping in Noord-Brabant over

Camping Op den Drul in het Noord-Brabantse Linden is per 1 augustus verkocht aan EuroParcs. De voormalige SVR camping krijgt een ingrijpende make-over en wordt omgeturnd tot een luxe resort met ongeveer honderd vakantiewoningen.

Resort De Kraaijenbergse Plassen, zoals de locatie vanaf 1 augustus heet, gaat volgens EuroParcs directeuren Wim en Wouter Vos ‘eruit springen’. Comfort staat daarbij centraal.

EuroParcs investeert fors in de faciliteiten en voorzieningen op het park. Zo komt er een nieuw hoofdgebouw met een receptie en veelzijdige horeca.

visualisatie van het nieuwe park

Overigens is de locatie ook erg belangrijk: niet alleen De Kraaijenbergse Plassen zelf maar ook de open vaarverbinding met de Maas maakt het resort in spé bijzonder. De verbinding met het water wordt versterkt, en op het resort zijn kavels te koop aan het water met uitzicht over de Kraaijenbergse Plassen.

Waterrecreatie staat op dit park centraal, want dat speelt volgens de ontwikkelaars een steeds belangrijkere rol in de vakantiebeleving. Zo wordt het mogelijk om met een boot aan te meren bij een vakantiewoning.
Andere pluspunten van de locatie zijn;

  • het natuurschoon van het Land van Cuijk
  • en de nabijheid van het historische Nijmegen met al zijn winkels en uitgaansmogelijkheden

Economische spin-off voor de regio

De upgrade van de huidige camping is ook goed nieuws voor de werkgelegenheid in de regio, zo betogen Wim en Wouter Vos. ,,De ontwikkeling van elk van onze resorts gebeurt veelal door lokale bedrijven en we nemen daarna voor de horeca en het beheer van onze faciliteiten en resorts het liefst medewerkers uit de regio aan waar het resort gelegen is. Daarnaast dragen de resorts bij aan de aantrekkingskracht van de diverse regio’s als toeristische trekpleister. En al onze gasten besteden ook hun geld in de omgeving wat goed is voor bijvoorbeeld de plaatselijke detailhandel.”

Natuurlijk zijn er ook voor (particuliere) investeerders kansen om in te spelen op deze nieuwe ontwikkeling.

meer informatie: www.europarcsverkoop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *