EuroParcs bouwt nieuw resort op Ameland

EuroParcs gaat vanaf 14 juni beginnen met de verkoop van 140 luxe recreatiewoningen op Resort Ameland. De verkoopactiviteiten vloeien voort uit de afspraken die eerder dit jaar zijn gemaakt met Roompot. Daarin werd afgesproken dat EuroParcs Roompot in de verkoop zou ondersteunen en omgekeerd Roompot de exclusieve touroperator voor EuroParcs zou worden.


Beleving
Alle resorts van EuroParcs liggen bij voorkeur aan het water. Wim en Wouter Vos: ,,Omdat dit de meeste beleving oproept. Bij vijf van onze resorts speelt water al een essentiële rol in de recreatiebeleving. Resort Ameland sluit naadloos aan bij onze visie.”
Een toplocatie is een belangrijk onderdeel van de EuroParcs-filosofie maar niet de enige. Wim Vos: ,,Wij onderscheiden ons ook in de markt met ruim opgezette moderne vakantiewoningen die luxueus zijn ingericht. En tenslotte staan wij voor hoogwaardige faciliteiten en voorzieningen. Resort Ameland heeft al een binnenzwembad, bowlingbanen, hoogwaardige speelvoorzieningen voor de kinderen en veelzijdige horeca. Wij gaan er zorg voor dragen dat daar recreatiewoningen bij komen die passen bij deze absolute A-locatie. De woningen krijgen een kleur en inrichting die past bij de natuurlijke omgeving aan het strand. Tegelijkertijd hebben kandidaat-kopers de keus uit drie verschillende typen en uitvoeringen. De materialen zijn duurzaam, onderhoudsarm en hebben een natuurlijke uitstraling. De recreatiewoningen zijn geschikt voor vier tot zes of acht personen.”

Informatieavonden en dagen
Belangstellenden kunnen van 14 juni t/m 21 in het informatiecentrum van EuroParcs in Apeldoorn een indruk krijgen van Resort Ameland. EuroParcs houdt dan informatieavonden en dagen die op afspraak te bezoeken zijn. Van 23 t/m 26 juni zijn er inloopdagen op het informatiecentrum in Apeldoorn. Belangstellenden die op het eiland willen komen kijken naar het project zijn van 30 juni tot en met 9 juli welkom. EuroParcs regelt dan de overtocht en het vervoer naar het Resort. Geïnteresseerden voor de laatstgenoemde optie wordt geadviseerd spoedig aan te melden in verband met de beperkte beschikbaarheid.

Meer informatie: https://www.europarcsverkoop.nl/ontwikkelingen/resort-ameland

3 reacties

  1. Buitenluchtmusea, aan het water, aan het strand? Wie heeft dit stuk geschreven, waar zoveel feiten in staan die niet kloppen, dat het belachelijk wordt. Met kwellen worden waarschijnlijk kwelders bedoeld. Kwellen, iemand pijn of ergernis bezorgen. Bovenstaand stuk is kwellend.

    1. beste mevrouw de Jong. Kritiek is terecht. Dit artikel is, in alle haast, één op één overgenomen uit het persbericht. Dit gaan we morgen even aanpassen.

  2. In dit artikel staat dat het pas op 14 juni in de verkoop gaat maar begreep dat grootste deel al is verkocht? Hoe kan dit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *