Droomparken neemt camping De Zanding in Otterlo over

DroomParken mag zich de trotse nieuwe eigenaar van vakantiepark De Zanding te Otterlo noemen. Een mooi bedrijf van 30 ha met ruim 1000 overnachtingsplekken en met  prima een score van 9,2 in de ANWB gids van 2011.

Na een lange periode van onzekerheden over de toekomst van het park, ziet de toekomst voor het park er met deze overname weer rooskleurig uit. Het is voor DroomParken inmiddels het negende park dat aan de keten wordt toegevoegd.

Manager Marco Budding is enthousiast over de aankoop: “Het is een prachtige, bijna on-Nederlandse, vakantiebestemming midden in natuurgebied de Veluwe en ademt bij de eerste stap op het park alleen maar vakantie. Het park heeft alles in huis voor een onbezorgde vakantie, zoals een groot zwemmeer met zandstrand, verschillende horecagelegenheden en een avontureneiland. Aan DroomParken de eer het stokje over te nemen en de pracht van het park te optimaliseren.”

Vakantie in eigen land
De afgelopen jaren is de populariteit van Nederland als vakantiebestemming gegroeid en DroomParken vindt het belangrijk deze tendens te behouden. Budding: “Dit lukt niet door op je lauweren te gaan rusten. Iedere toeristische organisatie heeft daar haar eigen aandeel en verantwoording in. DroomParken zet zich hier voor de volle 100% voor in. Met DroomPark De Zanding als nieuwe locatie binnen onze organisatie, kunnen we er nog beter aan bijdragen Nederland als prachtig vakantieland op de kaart te zetten.”

Meer informatie:
www.droomparken.nl
www.zanding.nl

Het 3 ha grote zwemmeer in het park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *