Drentse vakantieparken profiteren van last-minute boekingen

De herfstvakantie voor het noorden is van start gegaan en dus trekt een grote groep Nederlanders er weer op uit in eigen land. Met name de bungalow- en recreatieparken in Drenthe melden dat het gezellig druk wordt op de parken de komende twee weken. Ook de herfstvakantie van het zuiden is al goed geboekt bij de parken. Door de mooie weersverwachtingen zijn er ook nog verschillende kampeerplekken die er worden verhuurd.

bungalow drentheVooral de parken zijn goed bezet, andere accommodatie aanbieders zien graag nog een aantal extra boekingen. Opvallend is dat men ervoor kiest op het allerlaatste moment nog te boeken. Door de ondernemers worden mooie herfstarrangementen aangeboden, met bijvoorbeeld herfstavonden, wandelweken, kinderactiviteiten en meer, waardoor men extra wordt verleid naar Drenthe te komen.

De recreatieteams van de parken staan klaar, maar ook daarbuiten is er veel te doen. In Drenthe is het Oktobermaand Kindermaand waarbij kinderen in heel Drenthe kunnen genieten van veel leuke culturele activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld de boevenbusknutselmiddagen in het Nationaal Gevangenismuseum te Veenhuizen. En er is nog meer. Het Sculpture Park Zuidlaren heeft het BricksArtLego event uitgebreid. Op Vakantiepark de Witterzomer vindt je de eerste midget-putt-golfbaan van Nederland. Het Dierenpark Emmen biedt een uitgebreid programma en zo is er nog veel meer te doen.

Meer informatie: www.drenthe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *