Drentse camping sluit aan bij Ardoer

Het samenwerkingsverband van zelfstandige vakantieparken Ardoer.com breidt opnieuw uit. De Reeënwissel, gelegen aan het Nationaal Park Drents Friese Wold, is het eerste Drentse park binnen het aanbod van Ardoer, die tot nu toe ook al in de provincies Brabant, Gelderland, Limburg, Noord-Holland, Overijssel en Zeeland actief was. 

Reeenwissel kampeerveld
Reeenwissel kampeerveld

Unieke belevenis voorop
Gasten vinden op De Reeënwissel dezelfde persoonlijke gastvrijheid als afgelopen jaren en zijn ook verzekerd van een unieke kampeerbelevenis op een verzorgd terrein. Alle parken die aangesloten zijn bij Ardoer zijn allen namelijk zelfstandig. De unieke punten van de afzonderlijke parken staan centraal naast de hoge kwaliteit. ‘Gasten verwachten bij de Ardoer vakantieparken telkens weer een unieke belevenis. Of het nu om de omgeving gaat, de faciliteiten of de diversiteit in de geboden accommodaties en plaatsen; we streven er naar steeds verrassend te zijn en meer te bieden dan men verwacht’, aldus Suze-An Altena, die samen met haar collega Jeannette Brinkman de directie vormt van Ardoer.com.

Kennis delen
Een van de voordelen van samenwerken binnen Ardoer.com is voor Tjitske en Raymond het delen van kennis met andere ondernemers. ‘Door de open manier van communiceren binnen de samenwerking, hebben we toegang tot een schat aan informatie waarmee we onze dienstverlening continue kunnen blijven verbeteren. Daarnaast spreken de eerlijke prijzen inclusief toeristenbelasting en zonder reserveringskosten ons enorm aan. We verwelkomen onze gasten immers graag!’, voegen Tjitske en Raymond toe.

Tarieven inclusief; wel zo eerlijk
Die eerlijke prijzen zijn meteen onderdeel van de kernpunten van het kwaliteitslabel Ardoer. “Naast het grote aanbod van kampeermogelijkheden in het bos en aan het strand vinden wij het belangrijk om eerlijk te zijn tegen onze gasten. Alle tarieven zijn daarom inclusief toeristenbelasting en reserveringskosten worden niet berekend. En eventueel bijkomende kosten worden helder en duidelijk vermeld op de online tarieflijst, zodat gasten niet voor nare verrassingen komen te staan wanneer ze een vakantie boeken.

Kwaliteitsbewaking
De Reeënwissel wordt de komende tijd toegevoegd aan het overzicht van vakantieparken in Nederland met een hoog voorzieningenniveau. Het online platform Ardoer.com biedt daarmee de mogelijkheid het familievakantiepark online te boeken en te vergelijken met hun collega’s qua prijs, faciliteiten en gastbeoordelingen. Dit laatste onderdeel is zeer belangrijk in de kwaliteitsbewaking. De gasten van de parken ontvangen een paar dagen na vertrek een onafhankelijke externe enquête. Gemiddeld kent deze enquête een respons van 60%, waardoor de resultaten ook daadwerkelijk iets zeggen over de kwaliteit. Ondernemers van de aangesloten parken gaan met de verbeterpunten aan de slag, maar ook gasten zien terug op de website dat er een aanzienlijk aantal enquêtes ten grondslag ligt aan het kwaliteitscijfer.

Zoeken over alle parken en eenvoudig boeken
Enthousiaste reacties van gasten maakt mede dat de samenwerkingsformule binnen Ardoer succesvol is. De afgelopen jaren heeft een aanzienlijk aantal zelfstandige parken zich aangesloten en ook De Reeënwissel zal naar verwachting al snel niet het nieuwste lid meer zijn. De unieke Zoek & Boek module van Ardoer heeft daar eveneens aan bijgedragen. Het is voor gasten mogelijk over alle aangesloten parken heen te zoeken naar beschikbaarheid en prijzen te vergelijken en dat ook direct in het systeem te boeken. Geen invulformulier waarbij het afwachten is of een plaats of accommodatie beschikbaar is, maar direct en rechtstreeks contact met de kwalitatief goede parken, zoals De Reeënwissel.

Bron: persbericht Ardoer

Onlangs nam de Molecaten groep twee campings in Drenthe over. Dat zijn in korte tijd drie grote campings die onderdeel gaan uitmaken van een grotere keten.

Eén reactie

  1. Ik begrijp iets niet in dit persbericht. Gesteld wordt dat Camping De Reëenwissel de eerste Drentse camping is die aangesloten is bij Ardoer.
    Terwijl op de website toch al enige tijd Dianaheide in Amen in Drenthe vermeld staat als onderdeel van Ardoer. Volgens mij licht Amen in het midden van Drenthe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *