Des Bouvrie wellnessvilla’s geopend in Zutendaal

In het Belgische Zutendaal zijn de nieuwe wellness-villa’s van designer Jan des Bouvrie geopend. Ze zijn voorzien van een luxe wellness met jacuzzi, vierpersoonssauna en stoomdouchecabine. De villa’s zijn gelegen in de bosrijke omgeving van de Hoge Kempen, op steenworp afstand van Maastricht. Vanaf 1 juli 2013 zijn ze gereed voor verhuur.

Narvik HomeParcs heeft haar vakantiepark Mooi Zutendaal een flinke impuls gegeven. In samenwerking met Jan des Bouvrie worden 21 luxe vakantievilla’s en –bungalows gerealiseerd. Hiervan zijn er reeds 15 verkocht. De Nederlandse designer tekent voor de architectuur. Zijn partner, binnenhuisarchitecte Monique des Bouvrie is samen met Blom Interieurconcepten verantwoordelijk voor het interieurontwerp.

Zowel huur als koop
De eigenaren van Narvik HomeParcs, John van der Linden en Bart van der Valk, zijn enorm verheugd over het eindresultaat. ‘De samenwerking met Jan en Monique des Bouvrie is een mijlpaal voor het toerisme in Zutendaal en de Belgische provincie Limburg. Het park in Zutendaal is sinds 2005 getransformeerd van eenvoudige camping tot luxueus viersterrenvakantiepark met 200 accommodaties. De ontwikkeling van de verblijven heeft, samen met de opwaardering van de centrale voorzieningen, al een investering van 21 miljoen gevraagd. “Samen met investeringsmaatschappij Trias wordt er de komende jaren nog voor 50 a 60 miljoen geïnvesteerd.”, laat initiatiefnemer Bart van der Valk in De Gazet van Antwerpen weten

Rendement bij koop
Wie een vakantiewoning koopt, heeft een aantal mogelijkheden om het te laten renderen. Ten eerste kan het huis het hele jaar worden verhuurd met uitzondering van drie weken eigen gebruik. De koper ontvangt dan de eerste tien jaar een gegarandeerd rendement van 6,2 %. Ten tweede ontvangt de koper bij een flexibel rendement de daadwerkelijk gerealiseerde huuropbrengst. De koper kan er ook voor kiezen om de vakantiewoning 100% zelf recreatief te gebruiken.

Narvik HomeParcs
Narvik HomeParcs is een dochteronderneming van Trias Investeringen en werd opgericht door de creatieve recreatiespecialisten Bart van der Valk en John van der Linden. Momenteel bezit Trias, onder de naam Narvik HomeParcs, drie vakantieparken: Mooi Zutendaal (Zutendaal, België), Heelderpeel (Maasgouw, Nederland) en Bergse Zand (Bergen op Zoom, Nederland). In Zutendaal staan op dit moment 150 Narvik-vakantieverblijven, gerealiseerd volgens de Scandinavische logbouwmethode. Deze duurzame en ecologische bouwwijze wordt in het hele park toegepast.

Meer informatie: www.mooi-zutendaal.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *