De Flaasbloem verkozen tot leukste camping door ANWB Kids Explorers

RCN Camping de Flaasbloem uit Chaam is vanmiddag op de Vakantiebeurs in Utrecht door de jongste campinginspecteurs van de ANWB uitgeroepen tot Kindercamping van het Jaar. De titel heeft camping vooral te danken aan het mooie zwembad, het treintje dat over de camping rijdt en de spannende boomhutten die op verschillende kampeerplekken staan en waarin kinderen kunnen spelen of zelf stiekem slapen.

Een kampeerplaats met  kinderboomhut bij De Flaasbloem
Een kampeerplaats met kinderboomhut bij De Flaasbloem

de flaasbloemAfgelopen jaar gingen 2300 inspectiekids in de leeftijd van 7 tot 14 jaar op pad en aan de slag. Zij vulden tijdens hun kampeervakantie inspectierapporten in en beoordeelden ruim 3000 campings in heel Europa. Uiteindelijk maakte een jury bestaande uit zeven inspectiekids de uiteindelijke afweging.

Camping De Paal werd tweede in deze verkiezing. Eerder wonnen zij al een Alan Rogers Award voor meest gastvrije camping van Europa.

De verkiezing van ANWB Kindercamping van het Jaar wordt voor de vierde maal georganiseerd en geeft jonge kampeerders de mogelijkheid hun favoriete camping te beoordelen en te nomineren. Het kwaliteitsoordeel kan ouders en andere kinderen helpen aan een leuke kampeervakantie.

Meer informatie: www.anwbexplorers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *