De 10 beste Bed and Breakfasts op Zoover

In Nederland zijn er twee online platformen die serieus werk maken van een ranglijst van Nederlandse Bed and Breakfasts. Reviewplatform Zoover maakte vandaag bekend welke B&B’s het hoogst worden gewaardeerd op hun websit. In juni j.l publiceerde de website BedandBreakfast.eu al met een ranglijst per voorzieningencategorie. Er is weinig overlap tussen beide resultaten.

De top tien van Zoover is tot stand gekomen na een analyse van duizenden reviews. Hieruit blijkt dat B&B’s in Gelderland, Drenthe, Limburg, Overijssel en op de Waddeneilanden de hoogste waarderingscijfers krijgen en daarmee tot de beste B&B’s van het land behoren.

B&B De Koog op Texel

De Koog aan zee op Texel is de beste B&B van Nederland en krijgt een gemiddeld waarderingscijfer van een 9,88. “Geweldige kamer met grandioos ontbijt. Heerlijk fris en ontzettend vriendelijke gastvrouw en gastheer”, aldus Annelies in haar review op Zoover. Den Soeten Inval in Delden, Overijssel, volgt op de voet en wordt beoordeeld met gemiddeld een 9,86. Op de derde plaats staat het Gelderse Secret Garden die een 9,82 krijgt van de Nederlandse vakantieganger.

B&B’s in top tien

  1. De Koog aan zee, Texel (9,88)
  2. Den Soeten Inval, Overijssel (9,86)
  3. Secret Garden, Gelderland (9,82)
  4. De Moerbei, Texel (9,80)
  5. De Beddestee, Drenthe (9,77)
  6. The SJinn, Limburg (9,77)
  7. Seppenstijn, Drenthe (9,72)
  8. De Droomhoeve, Gelderland (9,69)
  9. Andrea, Limburg (9,61)
  10. Het Wellnest, Gelderland (9,60)

De top tien is gebaseerd op reviews die van augustus 2017 tot en met juli 2018 op zoover.nl zijn geplaatst. Hierbij is gekeken naar het gemiddelde waarderingscijfer. Alleen B&B’s die de afgelopen twaalf maanden minimaal vijftien reviews hebben gekregen zijn meegenomen in de analyse.

Meer informatie: www.zoover.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *