CFO treedt terug uit directie Roompot Vakanties

CFO de heer C.P. Broeren verlaat Roompot Group BV. In goed overleg met de voorzitter van de Raad van Commissarissen, de heer H.J. van Koeveringe, heeft de heer Broeren aangegeven dat de tijd rijp is een nieuwe uitdaging aan te gaan.

De heer Broeren heeft te kennen gegeven altijd zeer prettig met de heer Van Koeveringe (de toenmalig CEO) te hebben samengewerkt als CFO tot diens recente vertrek en kijkt terug op een turbulente doch leerzame en fijne tijd bij Roompot. Tevens wenst hij de heer J.C. van Cutsem (de huidige CEO) veel succes met de verdere ontwikkeling en groei van de organisatie. Hij zal zich als zelfstandige gaan bezighouden met projecten en interim werkzaamheden.

Naar verwachting zal de heer Broeren zijn werkzaamheden voor Roompot Group uiterlijk 30 juni aanstaande beëindigen, maar hij zal beschikbaar zijn tot 31 juli 2014 voor nodige overdrachtswerkzaamheden. Er is nog geen opvolger voor de heer Broeren gevonden.

De heer Broeren is sinds 1 oktober 2007 verbonden aan Roompot Group in de functie van Chief Financial Officer. Roompot Group dankt de heer Broeren voor zijn inzet en bijdrage aan Roompot Group en wenst hem veel succes voor de toekomst, hij is altijd een zeer loyale ‘Roompot-man’

Bron: persbericht Roompot Group

3 reacties

  1. Dit is meestal het begin van het einde, een CFO die opstapt omdat hij ziet hoe het bedrijf er financieel voorstaat of hoe het bedrijf geleid wordt. Frappant net nu die Van Cutsem (CEO) per 1 jan 2014 is begonnen! Nooit eerder van die man gehoord, dat hij alleen zo’n miljoenen bedrijf kan besturen?? Kan ook niets van hem via Google vinden.

  2. Denk dat dhr. Broeren eieren voor zijn geld heeft gekozen.
    Ik ken inmiddels verschillende mensen die via Arcus een vakantiewoning hebben gekocht met het vooruitzicht daar een bescheiden rendement mee te maken. De verhuur van die woning mag vervolgens alleen door Roompot worden gedaan. Die biedt de eigenaren wurgcontracten die leiden tot een negatief rendement.
    Roompot knijpt de eigenaren hierna nog verder uit door absurd hoge kosten in rekening te brengen voor zaken als bijv. onderhoud.
    Ondertussen wast Arcus haar handen in onschuld en gaat rustig verder met het ontwikkelen van nieuwe recreatieparken, welke wederom door Roompot worden verhuurd.
    Saillant detail: Van Koeveringe is mede eigenaar van Arcus.
    Hoezo belangenverstrengeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *