Center Parcs sluit al haar parken

Afgelopen vrijdag maakte Center Parcs al bekend dat de parken in België gesloten blijven. Deze maatregel is nu doorgetrokken naar alle Europese parken.

Verzamelde informatie op: #CoronaRecreatie

Aan de aanwezige gasten werd gevraagd om het park vandaag (maandag 16 maart) voor 12.00 uur te verlaten. De maatregel geldt voorlopig t/m 6 april.

Het is opvallend dat Center Parcs vestigingen sluiten, terwijl de collega parken van o.a. Landal. Roompot, Europarcs, Topparken e.v.a. voorlopig nog open blijven. Een reden kan worden gevonden in het feit dat het Center Parcs aanbod, veel meer dan bij andere ketens, steunt op het aanbod in de centrale voorzieningen. Deze voorzieningen (restaurants, speelzones, aqua mundo e.d.) zijn verplicht gesloten.

Volgens een woordvoerder van Center Parcs heeft men op de parken geen personen met een besmetting aangetroffen.

De gasten van Center Parcs ontvangen een digitale voucher ter waarde van hun originele reservering die zij kunnen gebruiken voor het boeken van een volgend verblijf.

Center Parcs probeert zoveel mogelijk personeel aan het werk te houden. Vooral op het callcenter is op dit moment behoefte aan meer mensen. Ook gaat men gebruik maken van de overheidsregeling voor arbeidstijdverkorting.

meer informatie: www.centerparcs.nl/nl-nl/coronavirus-info_ms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *