Center Parcs Limburgse Peel in nieuw jasje

Center Parcs Limburgse Peel in het Limburgse America is volledig vernieuwd. Alle 500 cottages zijn van vloer tot plafond aangepakt en van een fris en eigentijds interieur voorzien. Ook de centrale faciliteiten, zoals het overdekte parkcentrum de Market Dome en het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, zijn gerestyled. Na de vernieuwingen in Port Zelande vorig jaar, zet Center Parcs met Limburgse Peel wederom de nieuwe standaard in familievakanties. Zowel in verblijf, beleving en ruimte om echt even samen te zijn.

VIP cottage

Center Parcs heeft de vernieuwing van Limburgse Peel groots aangepakt. De Market Dome heeft voortaan een nieuw uiterlijk met een mooie bamboekoepel, meer flora en fauna en sfeervolle decoraties. Het vormt het hart van het vakantiepark waar gasten in een aangename omgeving samen kunnen komen in één van de vernieuwde restaurants of kunnen shoppen bij de Daily Foodstore, de Fashion Store en Toys & Souvenirs. Je vindt hier ook de vernieuwde bowling. Daarnaast heeft de snackbar een trendy look gekregen en is omgedoopt tot Frites Affairs.

“We zijn erg trots op alle vernieuwingen die in Limburgse Peel zijn doorgevoerd. Het is bijzonder dat we deze aanpassingen hebben gedaan op basis van de feedback die bezoekers ons hebben gegeven. Zo krijgen zij na elk verblijf de mogelijkheid om in een enquête hun wensen en tips door te geven. Hiervan hebben we dankbaar gebruikgemaakt en zo was het mogelijk om bij de vernieuwing van Limburgse Peel goed in te spelen op de veranderende wensen en behoeften van onze gasten”, vertelt Kees Luijbregts, General Manager van Center Parcs Limburgse Peel.

Speel- en belevenispromenade geopend
In Limburgse Peel is ook een speel- en belevenispromenade geopend met een kinderboerderij, vlindertuin, speeltoestellen en ‘groene kamers’ voor de hele familie. Door het thematische karakter van de speeltoestellen kunnen kinderen het hele ontpoppingsproces – van rups tot prachtige vlinder – zelf beleven. In de kinderboerderij kunnen kinderen naar hartenlust onder andere geitjes en konijntjes aaien. Verder kunnen gasten een balletje slaan op de vernieuwde Adventure Golf en kan het hele gezin plezier beleven tijdens de Family Laser Battle.

Interactieve glijbaan
Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is ook gerestyled met als eye catcher de interactieve glijbaan. Hier kun je zelf kiezen uit diverse thema’s en lichteffecten en tegelijkertijd het waterglijbaanrecord verbreken. Ook de sauna van het zwemparadijs is in een nieuw jasje gestoken en er zijn bij het zwembad nieuwe speelelementen toegevoegd, zoals de touwbrug.

Uitvalsbasis voor natuur en actie
Niet alleen het vakantiepark heeft een groot aanbod aan activiteiten, ook de omgeving van Center Parcs Limburgse Peel biedt volop vertier. Het park ligt op een steenworp afstand van attractiepark Toverland. Deze zomer wordt hier de grootste uitbreiding ooit geopend. Limburgse Peel is de perfecte uitvalsbasis om de snelle achtbanen en spetterende nieuwe attracties te verkennen. Voor kinderen zijn er verschillende andere pret- en dierenparken in de omgeving te verkennen. Liefhebbers van wandelen en de natuur kunnen genieten van het Limburgse natuurschoon in bijvoorbeeld Nationaalpark de Maasduinen, De Grote Peel of de Kasteeltuinen van Arcen.

Meer informatie: Center Parcs

Eén reactie

  1. Wij zijn gewisseld tussen 2 cottages op 1 dag. Beide huisjes waren nog net zo als mijn laatste bezoek in 1990. Dus niet alle cottages zijn vernieuwd. En die interactieve glijbaan heb ik ook niet gezien. Gewoon een glijbaan: instappen en glijden maar. Het is een leuk park met een leuk centrum. Maar de cottages zien er aan de buitenkant allemaal nog steeds uit als begin 1990.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *