Caravanbrand leidt tot bijzondere vakantie en promotie voor Winterswijk

Een ongeluk kan vakantieplezier behoorlijk in de war sturen. Dat overkwam ook de Drentse familie Hiddingh, die op hun eerste vakantiedag hun caravan in vlammen zegen opgaan. De eigenaar van Camping Vreehorst en de toeristische promotie-organisatie van Winterswijk besloten gepast in actie te komen.

Fam H nieuwe vakantieMaar al te vaak wordt een ongeluk afgedaan als ‘een zaak voor de verzekering’. “Gewoonlijk vertrekt iedereen hier met een goed gevoel”, aldus Jan van der Heide, eigenaar van camping Vreehorst. “We vinden het dan ook echt vervelend dat de familie Hiddingh om deze reden hun vakantie moest afbreken. Samen met 100% Winterswijk en VVV Winterswijk wilden we een gebaar maken waarbij we hopen dat we onze gasten alsnog positief op Winterswijk kunnen terugkijken.”

De familie heeft afgelopen donderdag van Jan van der Heide een uitnodiging ontvangen om gratis gebruik te maken van week in één van de luxueuze chalets van de camping. Vestigingsleider van VVV Winterswijk, Gienne te Gronde overhandigde een set met informatie over het Nationaal Landschap Winterswijk. Daarnaast mocht zijn namens de Gemeente Winterswijk de familie uitnodigen om als toeschouwer op de tribune, het bloemencorso van Winterswijk te bekijken.

“We zijn geweldig opgevangen en het doet je echt goed om te weten dat men zo met je meeleeft. Dit initiatief wordt door ons bijzonder gewaardeerd”. We komen dan ook graag terug naar Winterswijk, vat meneer Hiddingh het aanbod samen.

Zo kan het dus ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *