Camping van hotel Duin en Kruidberg: Natuurhotel

Diverse vormen van verblijfsrecreatie groeien steeds meer naar elkaar toe. Hotel Duin en Kruidberg organiseerde voor één nacht een camping, onder de naam ‘Natuurhotel’. Het werd een accommodatie die ook uitstekend zou passen in een aanbod van ‘Glamping’; de nieuwe vormen van luxe kamperen.

Luxe festivalcamping
Speciaal voor het zomerfestival ‘Dol op de duinen’ van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, opende Landgoed Duin & Kruidberg op 7 juli voor één nacht haar Natuurhotel. Dertig natuurliefhebbers maakten gebruik van deze unieke kans en sliepen in alle luxe in de buitenlucht van de Engelse landschapstuin. “De fluitende vogels, het zachtjes tikken van de regen op het tentdak en de nieuwsgierige herten maakten van deze overnachting een sprookje. En ik heb heerlijk geslapen.”, aldus een van de gasten van het Natuurhotel.

Binnenhuisarchitect
“We kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie van het Natuurhotel. Onze gasten hebben de natuur van dichtbij ervaren en de nacht intens beleefd in de buitenlucht. De door binnenhuisarchitecte Gina Wijsman gedecoreerde bedden gaven extra sfeer aan de ‘slaapkamers’, dat waardeerden onze gasten. En we hebben laten zien dat we een unieke plaats innemen tussen de sterrenhotels en –restaurants, hier middenin het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Daar zijn we trots op.”, aldus Evelien Hendrikse, management assistent van Landgoed Duin & Kruidberg.

meer informatie: www.duin-kruidberg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *