Camping ’t Strandheem organiseert recordpoging Jeu de Boules

Op donderdag 31 juli organiseert Camping ’t Strandheem in Opende een recordpoging jeu de boules. Er wordt dan met zoveel mogelijk mensen tegelijk een partijtje jeu de boules gespeeld.  Het gaat om een recordpoging die niet officieel wordt vastgelegd, maar die wel de aandacht wil vestigen op bewegen in de buitenlucht.

animatiewerk.nl jeu de boulesBuitenspelen stimuleren
Anouk Bruinewoud, eigenaar Camping ’t Strandheem: “Vorig jaar brachten we al meer dan 100 mensen op de been met een partijtje badminton. Ook dit jaar willen we onze gasten weer stimuleren om gezellig met elkaar een spel te spelen. Op die manier leren gasten elkaar kennen, en worden kinderen weer even letterlijk uit de tent gelokt door lekker buiten te spelen. Dit is een leuke manier om ze een duwtje in de goede richting te geven”.

Jeu de Boules sets ingeslagen
Het animatieteam van de camping heeft al jeu de boules sets ingeslagen, zodat alle deelnemers van deze recordpoging aan de slag kunnen. Kevin Stoit, animatieleider van Animatiewerk.nl: “Vorig jaar kwamen er met onze recordpoging 114 mensen meedoen. We gaan dit jaar voor zo’n 150 mensen, dit is natuurlijk een echte campingsport voor de hele familie. Iedereen kan dus meedoen! Wij zorgen voor de sfeer, dus het wordt vast erg gezellig.”

Meedoen
Gasten op het park worden uitgenodigd om op 31 juli om 14.00 uur naar het sportveld te komen. Uiteraard is het handig om een eigen jeu de boules set mee te nemen, maar dit is geen vereiste. Voor degene die geen jeu de boules set hebben, heeft het animatieteam sets ingekocht. Mensen van buiten de camping kunnen meedoen met de recordpoging na een aanmelding via info@animatiewerk.nl.

Camping ’t Strandheem
’t Strandheem ligt in Opende, Friesland. De camping heeft zo’n 325 kampeerplaatsen en is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Daarnaast richt de camping zich ook op ouders met tieners in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Het animatieteam zorgt voor activiteiten passend bij iedere leeftijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *