Bijzondere accommodaties gezocht voor Campingspecial Margriet

Komend voorjaar besteed damesblad Margriet aandacht aan kamperen met de Happy Camping Special. Ferias Communicatie heeft de regie op zich genomen, en is op zoek naar accommodaties die iets bijzonders te bieden hebben. Dat kan de logeerplek zijn maar ook een unieke activiteit of een plek met een bijzonder verhaal.

tip van Pretwerk; groentehuisje op camping Geversduin. (foto: Annelies Rigter)
tip van Pretwerk; groentehuisje op camping Geversduin. (foto: Annelies Rigter)

Het moet uiteindelijk een mooie mix worden tussen luxe kamperen (pure glamping) en romantisch basic, kamperen in de natuur, creatief, met (en zonder) kinderen, of wellicht heel actief. Als het maar bijzonder is. Ferias biedt de mogelijkheid om GRATIS opgenomen te worden. Aan de hand van de inzendingen worden 10 tot 15 adressen geselecteerd die meegenomen worden in deze productie.

Meedoen? Lees er meer over op de website van Ferias Communicatie

5 reacties

  1. Hallo, wij hebben interesse om vermeld te worden in jullie artikel over bijzonder overnachtingen en leuke dingen die voor kinderen georganiseerd worden. we hebben veel leuke dingen op het programma staan voor 2014 met leerzame activiteiten; zoals;
    • Paaszaterdag 19 april 14.00 uur: creatieve en natuurgerichte activiteiten voor jong en oud
    • Meivakantie (week van 26 april tot 4 mei): diverse excursies en workshops en creatieve en natuurgerichte activiteiten voor jong en oud
    • Juli en augustus: De natuurtent staat er weer en onze IVN-ers Beja en Peter zijn er om u de natuur dichter bij huis te laten beleven, voor jong en oud diverse excursies en workshops• Herfstvakantie zaterdag 11 en 18 oktober Halloweenknutsels maken om 14.00 uur. Hooizolderbioscoop en kampvuur in de avond.
    Ik hoor graag van jullie; receptie@barendonk.nl http://www.barendonk.nl

  2. Goedemorgen! Graag zouden wij, als Landal GreenParks, vermeld willen worden in het artikel over bijzondere accommodaties.

    Op de mooiste plekken van het park Landal Coldenhove (Eerbeek) liggen vijf luxe safaritenten. Midden in de serene natuur en op slechts 50 meter van het wildhek biedt Landal GreenParks u de mogelijkheid voor een unieke overnachting.

    Voor meer informatie, afbeeldingen en een impressievideo verwijs ik u graag naar de website.

    1. Liesbeth & Stephanie, zouden jullie alsjeblieft het formulier via bovenstaande link in willen vullen? Dan hebben we direct alle benodigde info om een mooie selectie te maken bij de hand.

      Lisette & Jan: het formulier is in goede orde ontvangen. Dank daarvoor!

  3. Geachte heer, mevrouw,

    Graag zouden wij vermeld willen worden in jullie artikel over bijzondere overnachtingen. Wij hebben het antwoordformulier incl. foto’s ingevuld en opgestuurd via Ferias Communicatie. Ik hoop dat deze goed is aangekomen?

    Vriendelijke groet,
    Hoeve Montigny

    Familie Bijkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *