Beste kids-vakantieaanbieders zijn bekend

Op de Vakantiebeurs zijn de ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2014’ uitgereikt; een initiatief van Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs. Ook enkele Nederlandse bedrijven ontvingen een Award; De Zandstuve in de categorie ‘Kampeerterreinen’, Center Parcs in de categorie ‘Groene Vakanties’, Vakantiepark Slagharen in de categorie ‘Vakantieparken’, Landal in de categorie ‘Vakantieparken XL’ en De Bonte Wever in de categorie ‘Familiehotels’. 

Vakantieparken XL - Landal GreenParks HRVakantiepark XL: Landal Greenparks
Van de deelnemers aan de enquête verkoos 34 procent de Landal-activiteiten als de DJ-battle, SUPen en Rope-skipping en de Bolloclub boven het aanbod van de andere twee genomineerden in deze categorie Molecaten en Center Parcs.
“Landal blijft innoveren op het gebied van kindvriendelijkheid en faciliteiten voor kinderen. We voegen jaarlijks nieuwe kinderactiviteiten toe aan ons Fun & Entertainmentprogramma, en ook spelen we in op de kindermarkt met o.a. speciale kinderbungalows en bijzondere kinder-maaltijden. Deze publieksaward is een enorme opsteker voor de honderden medewerkers die dagelijks bezig zijn om kinderen en hun ouders een onvergetelijke vakantie te bieden,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Center Parcs de groenste
Een greep uit de redenen van de jonge kiezers om op Center Parcs te stemmen:

  • – Center Parcs is initiatiefnemer van de jaarlijkse Kids Climate Conference die kinderen en hun families ervan bewustmaakt hoe zij kunnen bijdragen aan een betere en schonere toekomst.
  • – Wakker worden in de jungle in Nederland? Dat kan in de Jungle Dome in Center Parcs Het Heijderbos waar gasten dankzij het Jungle Lodge arrangement kunnen overnachten in een authentieke Cabana te midden van 40 verschillende exotische diersoorten en meer dan 250 soorten planten en bomen.
  • – Snorkelen tussen de tropische vissen in het Leven in Zee-bad in Center Parcs De Kempervennen! In samenwerking met het Wereld Natuur Fonds ontwikkelde Center Parcs een tropisch educatief bad om kinderen en hun ouders kennis te laten maken met de prachtige onderwaterwereld.

Jean Henkens, huisbioloog van Center Parcs, licht toe: “Als bioloog van Center Parcs kom ik dagelijks vele actieve gasten tegen die volop genieten van de belevingen op onze vakantieparken te midden van de natuur. Wist je dat een bos bij Center Parcs gemiddeld 70 hectare groot is en elk uur voldoende zuurstof aanmaakt om dagelijks tussen de 6.500 à 7.000 mensen van zuivere lucht te voorzien? Op deze manier vormen onze vakantieparken eigenlijk een natuurlijke zuurstofmotor die er samen voor zorgen dat Center Parcs tot één van de gezondste plekjes van ons land behoort.” www.centerpacs.nl

Kampeerdorp De Zandstuve
Deze camping is helemaal ingericht om kinderen te vermaken. Op stuufeiland is elke dag wel een avontuur te beleven! Van knutselen tot een enge spooktocht. Of voor het eerst een duikcursus of theaterklas volgen. En natuurlijk moet je de musical gezien hebben! www.zandstuve.nl

De mascottes van Slagharen zijn ook in trek bij een wat oudere doelgroep...
De mascottes van Slagharen zijn ook in trek bij een wat oudere doelgroep…

Vakantiepark Slagharen
Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft de Kids Vakantieaanbieder van Het Jaar Award 2014 in de categorie ‘Vakantieparken’ gewonnen! De Mascottes Randy & Rosie namen de prijs in ontvangst. www.slagharen.com

Familiehotel De Bonte Wever
De categorie ‘familiehotels’ is nieuw dit jaar en is een award voor hotels waarbij aandacht voor kids voorop staat. Een flinke meerderheid, 50% van de stemmers in deze categorie, koos voor De Bonte Wever, met onder andere een subtropisch zwemparadijs, indoor Kidsjungle, een entertainment team, bowlingbanen en een 400 meter ijsbaan. Om alle kinderen te bedanken voor deze mooie onderscheiding kunnen zij tijdens de voorjaarsvakantie gratis logeren in De Bonte Wever. Meer informatie en voorwaarden zijn te vinden op www.debontewever.nl/voorjaarsvakantie

 

Categorieën en winnaars Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2014
Allround:                                             Corendon Vliegvakanties
Kidsclub vakanties:                        KIDS WORLD CLUB
Pretpark vakanties:                       Europa-Park
Kamperen:                                         Kampeerdorp de Zandstuve
Kamperen XL:                                   Eurocamp
Vakantieparken:                             Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Vakantieparken XL:                       Landal GreenParks
Eenouder vakanties:                      Estivant Vakanties
Familiehotels:                                   De Bonte Wever
Groene vakanties:                          Center Parcs
Verre vakanties:                              Koning Aap Kidz
Actieve vakanties:                          Sportiek Reizen

het boomhuisje op de stand van RCN was zeer populair
het boomhuisje op de stand van RCN was zeer populair

Leukste beursstand
Naast de awards in twaalf categorieën reikte KEET de Detective Award uit aan de reisorganisatie met de leukste stand op de Vakantiebeurs: RCN Vakantieparken. Een vijftigtal Kids Vakantiegids Detectives vormde de jury. Zij slopen over de beursvloer en gaven een gefundeerd oordeel.

Meer informatie: www.kidsvakantiegids.nl/kidsvakantie-aanbieder-van-het-jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *