Beeldbericht van de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is in volle gang. De twee vakdagen zijn inmiddels voorbij. Hoe staat het Nederland paviljoen er dit jaar bij? En we zien ook veel Nederlandse regio’s en campings terug in het paviljoen Camping by Night.

Het Nederlands paviljoen is te vinden in hal 10. Uit de enquetes van 2015 bleek dat bezoekers van de Vakantiebeurs de bestemming Nederland te klein vinden. De oppervlakte is ook dit jaar weer ‘vrij bescheiden’. We ontdekten twee provincies (Gelderse Streken en Drenthe) en diverse regio’s. De stichting Hollandse Molen en het Nederlands Unesco Erfgoed hebben een prominente plek en zorgen voor de eyecatchers in het paviljoen. Er is geen sprake van een eenduidige uitstraling. (zoals dat bij veel buitenlandse paviljoens wel merkbaar is) Ieder regio profileert zich op geheel eigen wijze. Een fotoverslag van Nederlandse stands:

Camping by Night
Veel Nederlandse aanbieders (camping en regio) kiezen voor een stand op het sfeervolle ‘Camping by Night’. Het valt op dat deze hal ook bij jongeren in trek is; lekker marshmallows roosteren en gitaar spelen bij het kampvuur. Ook hier een beeldverslag:

De vakantiebeurs is nog geopend t/m zondag 17 januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *