Artistiek overnachten op Amsterdamse camping Vliegenbos

Met bijzondere accommodaties trek je de aandacht. Dat is de afgelopen jaren wel gebleken bij veel campings. Maar van een yurt, wigwam of pipowagen kijkt de verwende gast al niet meer op. Wie inspiratie op wil doen voor echt kunstzinnige nieuwe accommodaties, kan van 16 augustus tot 30 september terecht op camping Viegenbos in Amsterdam. Hier strijkt UrbanCampsite neer; geen traditionele camping, maar een camping waar kamperen en kunst samenkomen.

UrbanCampsite biedt haar gasten alle voorzieningen van een normale camping en…..meer! Je kunt overnachten in artistieke, bijzondere en soms gewoon gekke mobiele objecten. Alle objecten doen dienst als slaapkamer en vormen samen UrbanCampsite. Hier onder een kleine selectie van de kunstwerken:

Ruimte voor ontwikkeling
UrbanCampsite slaat twee vliegen in in een klap. Campinggasten kamperen in een inspirerende culturele omgeving en krijgen zelfs de kans om in de meest fantastische ontwerpen te logeren. Ontwerpers en kunstenaars op hun beurt krijgen de mogelijk nieuwe objecten te ontwikkelen, deze op UrbanCampsite te exposeren en hun visie op stedelijke ontwikkeling, duurzaamheid en mobiliteit te laten zien.

Inspiratie voor ‘normale’ campings
De zes weken op Camping Vliegenbos zijn voor UrbanCampsite een pilot. Met deze pilot wil UrbanCampsite laten zien hoe aantrekkelijk en krachtig het concept van UrbanCampsite is. Na deze pilot is de gedachte dat UrbanCampsite zich een aantal jaren vestigt op een braakliggend terrein in of rondom Amsterdam. Op deze locatie wil UrbanCampsite haar gasten alle voorzieningen van een normale camping bieden, en meer.

Meer informatie en nog meer inspiratie: www.urbancampsiteamsterdam.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *