Allereerste duurzame groepsaccommodatie opent in Wekerom

De eerste duurzaam gebouwde en energieneutrale groepsaccommodatie van Nederland is gisteren geopend: ‘Het Boshuys’ op Park Berkenrhode in Wekerom. Onder grote publieke belangstelling werd het pand geopend door Monique van der Sanden, directeur van de RECRON, Bastiaan Overeem van VisitVeluwe, verantwoordelijk voor de toeristische marketing, en Louis Fraanje, verhalenverteller van de Veluwe.

Het Boshuys 1- Park BerkenrhodeDe woning aan de bosrand is geschikt voor 20 personen en voorzien van veel luxe en comfort. De benedenverdieping van de ‘Drie-Generatie-Woning’ is toegankelijk voor invaliden. “Het Boshuys is een uniek project waar we hard aan gewerkt hebben”, zegt een trotse Thij Verspaget, eigenaar van Park Berkenrhode. “Het voldoet aan de wensen van deze tijd.”

Voorafgaand aan de opening vermaakte Louis Fraanje de aanwezigen met een aantal leuke anekdotes. Daarna onderstreepte Monique van der Sanden het belang van duurzaam ondernemen in de recreatiesector. Op dat gebied liggen er volgens van der Sanden nog veel kansen en mogelijkheden.

Vlak voor de openingshandeling presenteerde Bastiaan Overeem Park Berkenrhode als jongste partner van VisitVeluwe. Overeem over het Boshuys: “Dit initiatief sluit aan bij de steeds groter wordende vraag naar duurzame recreatie en draagt bij tot de beste Veluwe-beleving.”

Een adelaar landde met de sleutel op de arm van Louis Fraanje. Het drietal heeft vervolgens samen de deur van Het Boshuys voor het eerst geopend. Daarna bracht Thij Verspaget een toast uit en was Het Boshuys open voor bezichtiging.

Het Boshuys 2 - Park Berkenrhode

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *