ACSI lanceert nieuw online platform voor kleinschalig kamperen

Kampeerders die van kleinschalige campings houden, kunnen vanaf nu gemakkelijk online naar een camping zoeken op de nieuwe website www.KLEINenFIJNcampings.nl. Campingspecialist ACSI voegt met de site een nieuwe campingzoekmachine toe aan het huidige online aanbod van Eurocampings.eu en CampingCard.com.

acsi trelachaume2Op de nieuwe website zijn ruim 2000 Europese campings verzameld die speciaal geselecteerd zijn op sfeer en gemoedelijkheid en die maximaal 50 toerplaatsen hebben. Alle campings worden bovendien jaarlijks door ACSI geïnspecteerd. Bezoekers kunnen online filteren op meer dan 150 voorzieningen, campings vergelijken en door middel van de uitgebreide informatie de kleinschalige camping vinden die bij hen past.

de gids bestond al
de gids bestond al

ACSI haakt met www.KLEINenFIJNcampings.nl aan bij een populaire manier van vakantie vieren: sfeervol kamperen dicht bij de natuur. De Nederlandstalige uitgave van de papieren campinggids ACSI Klein & Fijn Kamperen bestond al even, maar nu is er ook het online platform (in zes talen!) speciaal voor kleinschalige campings en de kamperende doelgroep.

ACSI heeft voor ieder type kampeerder passende campinginformatie, online én op papier. De ACSI Campinggidsen zijn onverminderd populair; de oplage is in 2016 weer gegroeid naar meer dan een half miljoen. In de uitgeverijwereld laat ACSI de trend van teruglopende oplagecijfers dus links liggen.

Meer informatie: www.kleinenfijncampings.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *