ACSI biedt hulp en verlichting voor campings in crisistijd

Campingplatform ACSI ziet dat campings in heel EUropa het ontzettend zwaar hebben, en neemt maatregelen om hen binnen de mogelijkheden van het bedrijf te helpen. Adverterende campings krijgen een gratis deelname aan ACSI Booking aangeboden. Campings betalen geen commissie over alle boekingen met een verblijf in 2020.

ACSI directeur Ramon van Reijne maakte de maatregelen in een videoboodschap bekend. De ondersteuning heeft niet alleen een financiële component. De situatie qua openstellingen van campings in Europa is bijzonder onoverzichtelijk. ACSI wil, op het moment dat campings weer open mogen, een overzicht maken van de mogelijkheden en openingstijden op de campings.

Frank Jacobs ligt de maatregelen van ACSI toe: “Op 3 april hebben we de campings de eerste videoboodschap gestuurd waarbij we alle adverterende campings (dat zijn er bijna 5.000 in heel Europa) voorlopig een gratis link op eurocampings.eu of eventueel campingcard.com en de bijbehorende apps naar hun website hebben aangeboden. Normaal gesproken betalen campings per click hiervoor en door het nu gratis aan te bieden besparen campings dus geld en krijgen campings die dat nog niet hadden een extra communicatiekanaal voor verkeer naar hun website.

Op dit aanbod volgde een tweede maatregel. In de videoboodschap van afgelopen maandag 27 april hebben we onze adverterende campings een gratis deelname aan ACSI Booking aangeboden. Campings betalen geen commissie over alle boekingen met een verblijf in 2020. Zodra de campings weer open gaan zullen kampeerders op zoek gaan naar een kampeerplek of huuraccommodatie. Door de beschikbare plaatsen te tonen op eurocampings.eu of eventueel campingcard.com en in de bijbehorende apps kunnen campings gratis kampeerders via die ACSI-websites laten boeken.”

Meer informatie: Corona informatie pagina op ACSI.eu


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *