100.000 downloads voor Center Parcs app ‘the digital village map’

Vandaag is de officiële Center Parcs app ‘the digital village map’ voor de 100.000ste keer gedownload in de Apple App Store en Google Play Market. Deze populaire app is gerealiseerd door full service mediabureau de Toekomst in opdracht van Center Parcs met als doel het verblijf in de parken van Center Parcs nog aangenamer te maken. Dat de app zeer gewild is, blijkt uit het feit dat hij pas sinds februari 2012 beschikbaar is en nu al deze mijlpaal bereikt. In totaal werd de app al meer dan een half miljoen keer gebruikt in diverse landen.

App in ontwikkeling
Met deze Center Parcs app hebben bezoekers van de parken voor aankomst en tijdens het verblijf alle informatie bij de hand om optimaal van hun vakantie te genieten. De gratis app voor iPhone, iPad en Android presenteert het volledige actuele aanbod aan activiteiten, eetgelegenheden en faciliteiten op een park. Zo ontdekken vakantiegangers in het comfort van hun eigen huis of bungalow alle mogelijkheden om het verblijf nog leuker te maken.

“100.000 downloads is een aantal om trots op te zijn en de perfecte stimulans om de app nog verder te ontwikkelen”, aldus Nic Roos, directeur van de Toekomst. “Zo staan er binnenkort diverse uitbreidingen gepland die de gebruiker nog meer opvallende functionaliteiten en comfort bieden.” Iets meer dan de helft van de 100.000 downloads vond plaats in Nederland, op de voet gevolgd door Duitsland, met Frankrijk en België op een gedeelde derde plaats.

De Toekomst heeft met deze app meer dan alleen een digitale vertaalslag gemaakt van de village maps die iedere Center Parcs bezoeker bij aankomst ontvangt. Het grote pluspunt van de app is dat vakantiegangers al vóór hun bezoek toegang tot uitgebreide informatie hebben en daarmee alvast plannen kunnen maken. Ook ontvangen gebruikers van de app actuele informatie en gepersonaliseerde aanbiedingen.

Volgens Michel Busman, Director Business Development van Center Parcs, staat de gasten dankzij deze app nog veel moois te wachten. “Het is een logische stap in de optimalisatie van de communicatie met onze gasten. De mogelijkheden die deze app biedt zijn uniek en maken het Center Parcs gevoel echt compleet.”

De Center Parcs app is gratis verkrijgbaar in de App Store en Android Market.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *