Prepaid fitnesskaart zorgt voor meer flexibiliteit in de fitnessbranche

Veel (potentiële) bezoekers van sportscholen willen niet vast zitten aan een langlopend of kostbaar abonnement. Houders van een OneFit prepaid kaart kunnen een workout doen wanneer en waar het op dat moment het beste uitkomt. De OneFit card is ook een uitkomst voor mensen met een beetje sportschooldrempelvrees, zij kunnen op hun gemak en zonder verplichtingen verschillende sportclubs uitproberen tot ze er één gevonden hebben waar ze zich thuis voelen.

onefit fitnessersFlexibiliteit
De OneFit card kan via internet eenvoudig worden opgeladen met credits. Die kunnen worden besteed bij één van de honderden aangesloten sportscholen. OneFit start in februari in Amsterdam, waar inmiddels veertig sportscholen aangesloten zijn. Vanaf het voorjaar kunnen OneFit kaarthouders sporten bij honderden aangesloten sportclubs in heel Nederland. OneFit ziet verschillende doelgroepen voor de kaart:

  • Beginnende sporters die verschillende sportscholen willen uitproberen
  • Sporters die meer afwisseling zoeken dan hun eigen sportschool kan bieden; bijvoorbeeld ook een keertje zwemmen, naar de sauna of een bijzondere groepsles.
  • Het systeem is ook handig voor mensen die veel reizen voor hun werk of een seizoensport beoefenen en tussendoor graag fit blijven.

Credits opbouwen
Om gebruik te kunnen maken van alle aangesloten sportscholen is alleen een bezoekje aan de website van OneFit nodig, www.onefit.nl. Daar kan iedereen zich inschrijven voor een OneFit pas. De entreekosten zijn gratis als meteen 25 euro (= 10 credits) op de pas gezet worden. De kaart is ook verkrijgbaar bij Jumbo supermarkten, waar direct een bedrag naar keuze gestort kan worden. Op de website van OneFit is ook een overzicht te vinden van alle sportscholen die bij OneFit zijn aangesloten en hoeveel credits een bezoek aan de sportscholen kost. Zo zal een luxe sportschool met sauna en zwembad meer credits kosten dan een basic sportschool. Bij de aangesloten sportscholen scan je de pas bij de speciale OneFit terminal, en gaat de poort open. waarna de credits voor het bezoek worden afgeschreven. Eén credit kost € 2,50, een eenmalig bezoek zal tussen € 5 tot € 20 voor een all inclusive sportsclub met wellness en tennis/squashbanen liggen. OneFit garandeert dat een klant nooit meer betaalt dan wanneer bij de sportschool een losse entree zou worden gekocht.

Meer informatie: www.onefit.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *