Fusie zorgt voor grootste samenwerkingsverband in wellness

Per 1 juli is het nieuwe samenwerkingsverband Sauna en Wellness Nederland gelanceerd. Dit nieuwe samenwerkingsverband is ontstaan uit het samengaan van de Bedrijfsgroep Sauna’s en Thermen van RECRON en de NSV (Nederlandse Sauna Vereniging). Hiermee ontstaat het grootste samenwerkingsverband in de sauna- en wellness-sector.

Sauna en Wellness Nederland heeft een eigen merknaam en profilering en wordt geserviced door RECRON. Dit maakt Sauna en Wellness Nederland efficiënt en effectief. RECRON streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van ruim 2.000 leden. 86% van de werknemers in de branche is werkzaam bij RECRON-leden.

Met Sauna en Wellness Nederland zijn ondernemers in de sauna- en wellness-sector beter te helpen bij hun ondernemerschap. Op maat en met producten en diensten die zijn toegespitst op behoeften van de ondernemers. Bijvoorbeeld belangenbehartiging lokaal en in Den Haag, een CAO toegespitst op de sauna- en wellness-sector, marketingondersteuning en kennisontwikkeling (o.a. inzicht krijgen in de verschillende type sauna- en wellnessgasten en hun motieven voor bezoek). Met de eigen merknaam en profilering zijn deze onderwerpen gerichter en krachtiger namens de sector te communiceren.

Sauna en Wellness Nederland heeft een eigen bestuur, een onafhankelijke voorzitter en een eigen manager. Op 2 oktober aanstaande zal de officiële lancering van Sauna en Wellness Nederland plaatsvinden, waarbij de eerste producten en diensten worden toegelicht. Ook ondernemers die nog niet lid zijn van Sauna en Wellness Nederland worden hiervoor uitgenodigd.

Meer informatie: www.saunaenwellnessnederland.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *