Vliegend Tapijt bezorgt eten op tafel in restaurant

Er zijn al verschillende pogingen gedaan met drones om eten bij de gasten te bezorgen. Maar dit heeft tot nu toe nog niet tot een succes geleid. Kamelenmelkerij Smits heeft het voor elkaar gekregen om een tapijt om te toveren tot een heus Vliegend tapijt. Klanten die hun eten bestellen in het nieuw geopende restaurant worden niet meer bediend door een serveerster maar door een Vliegend Tapijt dat door het restaurant heen zweeft.

Kamelenmelkerij‘Heerlijk dineren met een kameel naast je die op een strosprietje kauwt?’ Het is mogelijk bij Kamelenmelkerij Smits! Op zondag 6 april 2014 opent het restaurant, waar het eten niet alleen lekker is, maar dineren een echte oosterse belevenis is!
Dineren kun je overal. Kamelen zien niet. De combinatie tussen een lekkere maaltijd en een tour tussen de kamelen is vanaf nu mogelijk in Berlicum; het Verre Oosten is nabij.
Donderdag- tot en met zondagavond opent dit restaurant voor gasten die, met of zonder kinderen, willen genieten van een avond vol belevenis: Ontvangst in een oosterse sfeer, live entertainment en alleen een raam weerhoudt de kamelen ervan om een hapje mee te eten.

Op zondag 6 april tussen 12 en 16 uur opent het restaurant voor het eerst voor publiek die het aandurft om bediend te worden met een vliegend tapijt en te dineren tussen de kamelen. Naast een spetterende opening met vele activiteiten voor jong en oud, worden er deze dag ook aanbiedingen gedaan voor een diner-arrangement tussen de kamelen. Reserveringen lopen via Frank Smits, eigenaar van het restaurant.

Meer informatie: www.kamelenmelk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *