Seizoensverlenging Boer-inn; de winterboerderij

Creatieve seizoensverlenging is niet alleen weggelegd voor grootschalige bedrijven. In de kerstvakantie wordt Boerderij de Boerinn omgetoverd tot een heuse winterboerderij met allerlei winterse activiteiten. Voor kinderen zijn er volop leerzame en leuk activiteit, waarbij ze op onderzoek gaan in het stro doolhof of zelf een broodje bakken boven een echt kampvuur!

Beeld erwtensoep winterboerderijOp gure dagen kunnen kinderen een schaapje in elkaar knutselen in het knusse atelier. Maar ook het knuffelen met biggetjes Arie, Suzie en Simon dragen bij aan een onvergetelijke dag! Om bij te komen en weer lekker op te warmen zijn er volop winterse lekkernijen zoals soep en worst te krijgen.

De winterboerderij is geopend op 23, 24 en 27 december en op 2 en 3 januari van 13.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt €5,00 voor de kinderen en is inclusief een warme chocolademelk met slagroom en alle activiteiten. Volwassenen betalen €3,00 en is inclusief een warme drank naar keuze. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis mee!

Meer informatie: www.deboerinn.nl/winterboerderij

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *