Samenwerking ANWB en Staatsbosbeheer in natuurbeleving

ANWB en Staatsbosbeheer gaan samenwerken om mensen te inspireren de Nederlandse natuur te ontdekken. Sylvo Thijsen, directeur Staatsbosbeheer, en Guido van Woerkom, hoofddirecteur van de ANWB, tekenden daarvoor een samenwerkingsovereenkomst. Zo kunnen ANWB-leden bijvoorbeeld bijzondere tips van boswachters krijgen, speciale arrangementen boeken of gebruik maken van exclusieve aanbiedingen.

Samenwerking ANWB & StaatsbosbeheerNatuur laat mensen op adem komen, het inspireert, nodigt uit voor sportieve recreatie en biedt podium voor muziek, toneel of opera. ANWB en Staatsbosbeheer willen mensen verleiden om Nederlandse natuur te ontdekken. Beide organisaties weten dat mensen tijdens hun vrije tijd even willen ontsnappen aan de waan van de dag en gericht naar ontspanning zoeken. De achterliggende behoefte daarbij is het beleven van een geluksmoment dat je samen met anderen kunt delen.

Natuur voor iedereen
ANWB wil haar 4 miljoen leden inspireren bij hun keuze voor vrije tijdsbesteding en brengt in dat kader het Nederlandse vrijetijdsaanbod onder aandacht door het Land van de ANWB en haar diverse mediatitels. Staatsbosbeheer beheert de helft van de Nederlandse natuur: een enorm palet aan verschillende natuurgebieden. Variërend van wildernis tot cultuurlandschappen en monumenten. De natuurgebieden zijn meer dan 92% opengesteld voor bezoekers. Staatsbosbeheer wil dé leverancier zijn van buitenbeleving in optima forma. Beide organisaties gaan elkaar helpen om hun ambities te realiseren.

Meer informatie:
www.staatsbosbeheer.nl
www.anwb.nl

Red. Hier kunnen recreatie- en horecabedrijven, gevestigd in en rondom de natuurgebieden, van meeprofiteren. Want natuurbeleving wordt nog leuker met een kopje koffie en/of verblijf!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *