Ondernemers plattelandsrecreatie ontmoeten elkaar tijdens Farm & Country Fair

Van 21 t/m 23 juni a.s. vindt de 18e editie van de Farm & Country Fair in Aalten plaats. Dit jaar is er tijdens de openingsdag voor alle collega ondernemers op het platteland een officiële Meet & Greet georganiseerd. Centraal staat een kijkje achter de schermen bij familie Ruesink – organisator van dit bijzondere belevenisfestival – en een kennismaking met collega’s onder elkaar.

Farm en Country Fair
Farm en Country Fair

Van agrarisch bedrijf tot toeristische trekpleister
“De Farm & Country Fair is een fantastisch voorbeeld van hoe een oorspronkelijk agrarisch bedrijf kan uitgroeien tot een enorme toeristische trekpleister met 30.000 bezoeken in slechts drie dagen”, aldus leisure expert Hans van Leeuwen (mede-initiatiefnemer Meet & Greet). “Alle plattelandsondernemers die momenteel hun activiteiten al dan niet noodgedwongen moeten verbreden zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met familie Ruesink en inspiratie op te doen voor hun eigen onderneming”. Naast inspirerende sprekers zal ook een rondwandeling langs de hoogtepunten van de fair onderdeel uit maken van het programma.

Samenwerking maakt groei mogelijk
Plattelandsondernemers hebben op 21 juni tevens de gelegenheid om kennis te maken met de organisatie van BijTeun.nl. Dit platform is op initiatief van LTO Noord in 2010 in het leven geroepen om het grote aanbod van plattelandstoerisme in Nederland samen te brengen onder één merk. Inmiddels kent BijTeun.nl al meer dan 5.000 actieve landbouw ondernemers en is er een intensieve samenwerking met partners zoals ‘metdeklasdeboerop’, ANWB, Nederland Bloeit, LLTB, ZLTO, Het Leukste Dagje Uit. Aanwezigheid bij de Farm & Country Fair maakt onderdeel uit van de vele marketingactiviteiten gericht op de consument.

Over de Farm & Country Fair
Een uitgebreide, sfeervolle lifestyle beurs, een handwerkbeurs, tuinbeurs, een culinair festival, oldtimershow, dierenpark, een paardenevenement, rundveeshow, folk festival, gekke tentoonstellingen, een doorlopend showprogramma en een folly park. Dit allemaal bij elkaar, aangekleed met prachtig bloemwerk: dat is de Farm & Country Fair! De Farm & Country Fair ontvangt in drie dagen tijd rond de 30.000 mensen uit heel Nederland, België en Duitsland.

Over de Meet & Greet
De Meet & Greet is een initiatief van de Farm & Country Fair, Pleisureworld, BijTeun.nl en Het Leukste Dagje Uit. Deelname is alleen op uitnodiging. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via info@pleisureworld.nl, waarna u een bevestiging krijgt voor deelname voor twee personen.

Meer informatie: www.countryfair.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *