Nieuwe invulling gezocht voor bezoekerscentrum Ilperveld

Het (voormalig) bezoekerscentrum Ilperveld, vlak boven Amsterdam, is beschikbaar voor een nieuwe invulling. Landschap Noord-Holland is op zoek naar een ondernemer die hier met ingang van 1 maart 2015 een passende activiteit wil gaan uitvoeren.

ilperveld1De locatie ligt vrij gelegen met directe toegang tot het natuurgebied Ilperveld. Het bijzondere gebouw werd voorheen als bezoekerscentrum gebruikt en is nog als zodanig geoutilleerd. Het is voorzien van twee vergaderruimtes, een keuken, een uitkijkpunt en een vloot van fluisterpunters.

Het gebouw
Met een oppervlakte van 320 m2 is het gebouw voorzien van een professionele keuken geschikt voor de bereiding van kleine maaltijden, audiovisuele apparatuur, meubilair, serviesgoed / keukeninrichting en brandvoorzieningen. Dit alles in uitstekende staat.

De locatie
Met eigen vervoer bereikbaar via Landsmeer en per pont vanaf de N235 (Amsterdam/Purmerend). De locatie beschikt over een bestraatte parkeerplaats (30 plekken). De locatie is ook bereikbaar per bus.

Interesse?
Maak dan uw belangstelling uiterlijk 1 december 2014 bij Landschap Noord-Holland kenbaar door uw visie voor dit prachtige gebouw in te leveren.

Meer informatie: www.landschapnoordholland.nl

Heeft u verdere vragen? Neemt u dan gerust contact op met Robbert-Jan de Bruijne van Landschap Noord-Holland via telefoon 06 – 51 42 25 64 of email r.debruijne@landschapnoordholland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *