Nederland Natuurlijk in het buitenland onder de aandacht

De groene aspecten van Nederland worden uitgelicht tijdens het internationale evenementjaar van 2012 Nederland Natuurlijk. De Floriade Wereld Tuinbouw Expo is het belangrijkste evenement van het jaar. De Floriade vindt slechts eens in de tien jaar plaats en in 2012 heeft Venlo de eer om dit grootste evenement te presenteren. Floriade 2012 toont de hoogtepunten van de natuur in vijf hoofdthema’s: Relax & Heal, Green Engine, Education & Innovation, Environment en World Show Stage. Floriade 2012 opent haar deuren op 5 april en kunt u bezoeken tot en met 7 oktober 2012.

Oostvaardersplassen

Nederlandse natuurevenementen en activiteiten

2012 staat barstensvol natuurlijke evenementen, waaronder Meimaand Fietsmaand en ‘het Jaar van de Historische Buitenplaats 2012’. Daarnaast zijn er nog open dagen, fietsdagen, buitenactiviteiten en andere festivals en evenementen waarin de natuur centraal staat. Binnenkort vindt u al deze natuurevenementen en activiteiten samen op een nieuwe website.

Holland Natuurlijk website

Breng een bezoek aan de website van Nederland Natuurlijk en u ontdekt de mooiste natuurgebieden en een overzicht van de beste natuurevenementen van 2012. Een van de beste manieren om al die Nederlandse natuur te verkennen is natuurlijk te fiets. Daarom zijn veel natuurgebieden op de website ook voorzien van schitterende fietsroutes.

De Nederlandse natuur en Floriade 2012

U kunt op de website van Floriade 2012 meer informatie krijgen over de Wereld Tuinbouw Expo in Venlo. Ook is het mogelijk om een voorproefje te krijgen van Nederlandse natuur op Holland.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *