Zaterdag opent nieuwe campingformule FarmCamps

Dit weekend gaat de nieuwe Nederlandse campingformule FarmCamps officieel van start. RTL Telekids presentatrice Keet! en actrice en presentatrice Tanja Jess zorgen op zaterdag 30 juni op FarmCamps De Geele Bosch in het Friese Oldeholtwolde voor de feestelijke opening.  Met FarmCamps logeer je als gezin in een volledig  ingerichte safaritent op het erf van een kleinschalig werkend boerenbedrijf.  Kinderen kunnen zo volop deelnemen aan het boerenleven. Ook Keet! en Tanja Jess ervaren  zaterdag zelf het echte boerenleven. Keet! krijgt van boer Johan het eerste  FarmCamps boerenpaspoort overhandigd, Tanja Jess hijst  de  vlag en vervolgens zullen beide dames  samen met boer Johan diverse boerenopdrachten uitvoeren. 

interieur safaritent

Boer Johan
Keet! en Tanja Jess krijgen bij het uitvoeren van opdrachten uit het boerenpaspoort (o.a. het fles geven aan de kalfjes) hulp van boer Johan en boerin Lucie, die boerderij De Geele Bosch al 30 jaar runnen. Vanaf dit jaar maken zij onderdeel uit van de nieuwe campingformule FarmCamps, waarmee ze tot eind oktober dagelijks gasten op hun erf zullen hebben.

Goed initiatief
Boer Johan en Boerin Lucie kwamen een aantal maanden geleden in contact met de initiatiefneemsters van FarmCamps en waren eigenlijk meteen enthousiast over het concept. Johan:  “FarmCamps richt zich specifiek op jonge gezinnen en heeft als doelstelling om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met het boerderijleven. Niet alleen is dat een onvergetelijke ervaring, het is ook belangrijk dat kinderen straks nog weten waar ons eten vandaan komt.  Verder zijn kinderen lekker de hele dag buiten en volop in beweging.” Lucie: “Daarnaast is FarmCamps voor ons ook een extra bron van inkomen. Het wordt steeds moeilijker om als boerenbedrijf je hoofd boven water te houden. FarmCamps helpt daarbij.”

Locaties
FarmCamps opent op 30 juni aanstaande drie FarmCamps locaties in Nederland en zal zich daarna steeds verder uitbreiden. Vanaf dit najaar zijn er voor 2013 vijf nieuwe locaties te boeken, waarbij het streven is om binnen vijf jaar 36 campings te openen.

Geen hoogseizoen toeslag
FarmCamps hanteert een familievriendelijk prijsbeleid, de tijden dat gezinnen die gebonden zijn aan schoolvakantie de hoofdprijs betalen zijn voorbij. De prijzen zijn het hele seizoen gelijk,  FarmCamps kent geen hoogseizoens toeslagen. De exacte prijs is afhankelijk van de locatie die je kiest, boeken kan al voor  € 265,- voor 4 nachten in een safaritent voor 6 personen, inclusief bedlinnen. Je kunt je FarmCamps vakantie direct online boeken op www.farmcamps.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *