Genomineerden VEKABO Logeeraccommodatie van het jaar 2012 bekend

VEKABO Nederland heeft de zes genomineerden voor de verkiezing ‘VEKABO Logeeraccommodatie van het Jaar 2012’ bekend gemaakt. De plattelandsaccommodaties zijn genomineerd op basis van beoordelingen van gasten. Een onafhankelijke jury koos de genomineerde VEKABO accommodatie per regio. De jury lette behalve op de stemmen van de gasten ook op de algemene uitstraling van het bedrijf en de gastvrijheid van de ondernemers.

De volgende zes accommodaties zijn door de jury genomineerd:

Regio Limburg: De Martiene Plats uit Venray-Merselo
Vakantieboerderij ‘De Martiene Plats’ van Familie van Osch ligt in De Limburgse Peel in een mooie, rustige, landelijke omgeving nabij Venray. De vakantieboerderij bestaat uit een Bed&Breakfast, Boertel en groepsaccommodatie met zes tweepersoonskamers en twee verschillende vakantieappartementen geschikt voor 2-5 personen en een vakantiehuisje geschikt voor 2 personen.
Voor meer informatie: www.martieneplats.nl

Regio Zeeland: Uitspanning Oranjezon uit Vrouwenpolder
‘Uitspanning Oranjezon’ is gelegen op Walcheren, aan de rand van natuurgebied Oranjezon en dichtbij het strand, tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle. Familie de Bruijn biedt op Uitspanning Oranjezon naast een restaurant en mini-camping met 15 kampeerplaatsen, twee vakantiewoningen, een pipo-wagen en chalet geschikt voor 4-6 personen.
Voor meer informatie: www.uitspanningoranjezon.nl

Regio Noord-, Zuid Holland en de Wadden: De Kriekenboogerd uit Oud Beijerland
‘De Kriekenboogerd’ van Familie van der Pligt uit Oud Beijerland biedt een Bed&Breakfast en een plattelandscamping nabij Nationaal landschap De Hoeksche-Waard. De Kriekenboogerd bestaat uit vijf Bed&Breakfast kamers met uitzicht over de weilanden. Het kampeerterrein beschikt over 27 staanplaatsen, een camperplaats en twee trekkershutten.
Voor meer informatie: www.kriekenboogerd.nl

Regio Brabant: De Hollandershoeve uit Reusel
‘De Hollandershoeve’ uit het Noord-Brabantse Reusel bestaat uit een ruim opgezette logeerboerderij voor logies met ontbijt en kan gebruikt worden als groepsaccommodatie voor maximaal 34 personen. De accommodatie van Familie Lavrijsen bestaat uit elf verschillende kamers, variërend van tweepersoonskamers tot een studio voor vier tot zes personen.
Voor meer informatie: www.hollandershoeve.nl

Regio Noord Oost Nederland: Hondelhoeve uit Eext
In de provincie Drenthe, op de Hondsrug, ligt aan de rand van Eext ‘De Hondelhoeve’ van Richard en Jolanda van der Hulst. De Hondelhoeve beschikt over twee vijfsterren groepsaccommodaties en vijf vakantiehuisjes met een weids uitzicht over het landschap. Groepsaccommodaties ‘t Erf is geschikt voor maximaal 32 personen en accommodatie ’t Veld voor maximaal 17 personen.
Voor meer informatie: www.hondelhoeve.nl

Regio Utrecht-Gelderland: Recreatieboerderij Erve ‘t Byvanck uit Beltrum
‘Erve ’t Byvanck’ van de Familie Gerritsen uit Beltrum, Gelderse Achterhoek, ligt dicht bij de Duitse grens. De streek kenmerkt zich door rust, ruimte en gemoedelijkheid. De recreatieboerderij bestaat uit vier Bed&Breakfast kamers met ieder een eigen thema, een groepsaccommodatie voor maximaal 15 personen en een camping met 35 staanplaatsen.
Voor meer informatie: www.erve-byvanck.nl

Deze regionale winnaars nemen deel aan de landelijke verkiezing. De nominatieronde vormt de eerste ronde van een spannende verkiezing. De genomineerde accommodaties worden de komende tijd bezocht door een mystery guest, die de genomineerde bedrijven op een groot aantal aspecten zal beoordelen. De uiteindelijke winnaar van de landelijke verkiezing wordt op woensdag 9 januari om 12:30 uur tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht bekend gemaakt.

VEKABO
VEKABO is een actieve organisatie die het kleinschalig recreëren op het platteland in Nederland wil stimuleren en heeft inmiddels ruim 1.600 aangesloten plattelandsaccommodaties. De bedrijven zijn herkenbaar aan het logo met de hooimijt. VEKABO biedt al ruim twintig jaar ‘charmante plattelandsaccommodaties’ aan.

Meer informatie: www.vekabo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *