Genomineerden VEKABO Boerencamping van het jaar 2014 bekend

De regionale winnaars van de beste VEKABO Camping van het Jaar 2014 zijn bekend.  Uit deze genomineerden wordt de beste VEKABO boerencamping van 2014 gekozen. Een ‘mystery guest’ gaat bij al deze campings op bezoek om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

camping Drentsheerlijk
camping Drentsheerlijk

De gasten van de campings speelden in de nominatieronde een belangrijke rol: zij dragen campings aan die zij hebben bezocht en die volgens hen in aanmerking komen voor de titel. Dat gebeurt o.a. via een evaluatieformulier.  Een onafhankelijke jury heeft uit de voordrachten van de gasten per regio een genomineerde gekozen. De jury lette behalve op stemmen van de gasten ook op de algemene uitstraling van de camping.

Door naar landelijke verkiezing

Voor de genomineerde campings breken nu spannende tijden aan. Als regionale winnaars nemen zij deel aan de landelijke verkiezing. Komende weken bezoekt een mystery guest de campings om deze kritisch te beoordelen en om de sfeer te proeven… De uiteindelijke winnaar wordt volgend jaar bekend gemaakt, natuurlijk op feestelijke wijze!

De volgende zeven campings zijn door de jury genomineerd:

  • Regio Noord- Zuid Holland en de Wadden

Camping De Nesse in Limmen

  •  Regio Utrecht – Gelderland

Camping Boerderij Hazenveld in Kockengen

  • Regio Noord Oost Nederland

Camping Het Klaverblad in Den Nul

Camping Drentsheerlijk in Geesbrug

  •  Regio Limburg

Camping Aan de grens in Swalmen

  • Regio Zeeland

Camping De Boshoek in Serooskerke

  • Regio Brabant

Minicamping ’t Huukske in Diessen

 

VEKABO staat voor ruim 1.600 charmante plattelandsaccommodaties verspreid door heel Nederland. Het aanbod is gevarieerd: van boerderijbedrijven met vee- akker- of tuinbouw, tot fruittelers en particulieren die het leuk vinden om kampeerders op hun camping te ontvangen. Rustige minicampings, omgetoverde hooibergen, pipo-wagens of compleet ingerichte safaritenten… Wat je ook zoekt, je vindt het bij een van de aangesloten VEKABO plattelandsaccommodaties. Allemaal landelijk, karakteristiek en charmant

Meer informatie: www.vekabo.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *