De Zonnehoeve VEKABO Camping van het Jaar 2015

Landschapscamping De Zonnehoeve in Zeeland is de winnaar van de verkiezing ‘VEKABO Camping van het Jaar 2015’. VEKABO organiseert jaarlijks deze verkiezing waarbij 7 regionale winnaars strijden om de landelijke titel. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen naar aanleiding van het oordeel van een mystery guest.

Winnaar Camping VHJ2015_De Zonnehoeve_lowresNaast de titel ‘Camping van het Jaar 2015’ wint De Zonnehoeve een gevelbord met daarop de titelvermelding en een fotobord. De prijs is uitgereikt door presentatrice en actrice Marit van Bohemen in de VEKABO-stand tijdens de Caravana beurs. Anja en Gilles van der Bijl, eigenaren van Landschapscamping De Zonnehoeve, waren zichtbaar verrast: ‘Wat is dit geweldig, hier zijn we heel, heel blij mee!’.

Kampeerders dragen campings aan
Campinggasten van VEKABO dragen campings aan die volgens hen in aanmerking komen voor de titel. Dit geven ze door via de site of het formulier in de VEKABO-gids. Een onafhankelijke jury kiest vervolgens per regio een genomineerde. Deze regionale winnaars strijden om de landelijke titel ‘VEKABO Camping van het Jaar’. Een mystery guest bezocht en beoordeelde de genomineerden.

Mystery guest
De mystery guests waren dit jaar een echtpaar van begin 50. Zij bezochten per fiets in 8 dagen alle genomineerden. De mystery guests zeggen over de winnaar onder andere: “Op de Zonnehoeve heerst een heerlijke landelijke sfeer. Compliment voor de douche: je kunt zelf bepalen hoe warm je het water wilt en hoe hard de straal.” Over de andere genomineerden zeggen de mystery guests: ‘We zijn enorm verrast door het hoge niveau van alle campings, ze zijn terecht voorgedragen door hun eigen regio. Ze waren er ook erg trots op, bijna allemaal vertelden ze ons meteen dat ze genomineerd waren.’

De andere genomineerden waren:

Meer informatie: www.vekabo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *