BoerenBed bestaat 15 jaar

Het BoerenBed biedt al 15 jaar een innovatieve familievakantie waarbij eenvoud en luxe samenkomen. Vele gezinnen komen elk jaar terug voor een vakantie op het platteland. Het doel is simpel: het voor iedereen toegankelijk maken om een luxe kampeervakantie door te brengen op een werkende boerderij, terwijl de gasten kunnen profiteren van premium glamping comfort.

Het BoerenBed begon 15 jaar geleden uit idee om mensen weer dichter bij de oerwaarden te brengen. Wat is er nu echt belangrijk tijdens je vakantie? Een onbeperkt buffet? Met de iPad bij het zwembad tussen de andere vakantiegangers? Je kinderen op hun mobieltjes? Bij het BoerenBed draait het om hele andere dingen. Het idee is om mensen uit de stad er daarbuiten dichter bij de natuur te brengen en de essentiële waarden van het leven bij te brengen. Dus: zet je telefoon uit en berg je tablet op, want tijd voor elkaar staat tijdens een BoerenBed vakantie centraal!

Inmiddels biedt BoerBed meer dan 67 glamping bestemmingen, verspreid over heel Europa. Er zijn locaties in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.

Meer informatie: www.boerenbed.nl/15-jaar-boerenbed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *