Hutten horecapartner bij Floriade Expo 2022

Cateringbedrijf Hutten is een van de F&B partners van de Floriade Expo 2022 en neemt bezoekers met het horecaconcept ROOTS mee op een culinaire smaakreis met de nadruk op meer plantaardige gerechten.

Het thema van deze editie is ‘Growing Green Cities’. Innovators uit binnen- en buitenland presenteren oplossingen om steden leuker, mooier en duurzamer te maken op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie. Hutten is door Floriade benaderd als een van de horecapartners. Tijdens deze halfjaar durende Expo gaat Hutten er restaurant ROOTS, een horeca-uitgifte en alle (VIP) events verzorgen. Collin Schoonens, directeur Horeca, Meetings & Events bij Hutten is trots op deze unieke samenwerking: “We zien het als een uitdaging om met een passend concept zowel de professionele bezoekers als de leisure gast van gezond en lekker eten te voorzien. Daarnaast sluit onze missie richting een klimaatneutrale organisatie heel goed aan bij de duurzame en innovatieve ambities van Floriade.”

Concept ROOTS gaat terug naar de oorsprong

Voor de invulling van het concept werkt Hutten samen met creative label Today and Tomorrow (TNT). Collin Schoonens: “Het resultaat is een concept dat verleden, heden en de toekomst met elkaar verbindt. ROOTS gaat terug naar de kern, de herkomst, en legt een link naar de toekomst, naar 2050. Dat is het moment waarbij wij anders met onze planeet moeten omgaan. Zo zal het gebruik van dierlijke eiwitten verminderd moeten worden. Wij werken in het restaurant daarom met gerechten met plantaardige eiwitten en gebruiken geen dierlijke eiwitten. Op een laagdrempelige manier maken we onze gasten bewuster en laten we hen vooral proeven hoe leuk en lekker meer plantaardig eten is.”

Hutten Catering zoekt in totaal bijna 150 mensen Iets voor jou? Op de pagina vacatures wordt een overzicht gegeven van de benodigde expertise.

Bron en meer informatie: www.Hutten.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *