Dutch Design Week staat weer voor de deur

Van 19 tot en met 27 oktober vindt in Eindhoven weer de Dutch Design Week weer plaats. Tijdens dit evenement staat elk onderwerp waar een ontwerp voor nodig is centraal. Tijdens deze beurs vind je inspiratie over nieuwe concepten, materiaalgebruik en trends. Ook de recreatiesector kan daarvan profiteren.

De Dutch Design Week (DDW) is een jaarlijks evenement in Eindhoven. Het is een van de grootste designfestivals in Noord-Europa en brengt ontwerpers, kunstenaars en creatievelingen samen om hun werk te presenteren. Tijdens de DDW worden verschillende tentoonstellingen, lezingen, workshops en netwerkbijeenkomsten georganiseerd, gericht op innovatie en creativiteit in design.

Het evenement richt zich op verschillende disciplines, waaronder productdesign, mode, grafisch ontwerp, interieurontwerp en meer. DDW biedt een platform voor zowel gevestigde als opkomende ontwerpers om hun projecten en ideeën te delen met een breed publiek, waaronder professionals, studenten en designliefhebbers. Het is ook een belangrijke gelegenheid voor bedrijven en organisaties om nieuwe trends en ontwikkelingen in de designwereld te ontdekken.

Meer informatie: DDW.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *