Zoover presenteert top 3 Dierenparken en Attractieparken in Europa

Parc Zoologique de la Palmyre en Port Aventura Park zijn de beste dierentuin en het beste attractiepark van Europa. Dat heeft vakantie en vrijetijdswebsite Zoover vandaag bekendgemaakt. Beide parken winnen hiermee een Zoover Award 2013.

Beste dierenparken van Europa in Frankrijk
Volgens de bezoekers van Zoover krijgt Parc Zoologique de la Palmyre in het Franse la Palmyre een zeer ruime voldoende. Met gemiddeld een 9,1 over afgelopen jaar is het dierenpark het best scorende van Europa. Bezoekers zijn verrast door de ruim opgezette dierentuin en vinden het geweldig dat je sommige dieren zelfs kunt aanraken.

In de top 3 van 2013 komen twee Franse dierenparken voor.

  1. Parc Zoologique de la Palmyre, La Palmyre Frankrijk, 9.1
  2. Parc Animalier Pyrenees, Argeles Gazost Frankrijk, 9.1
  3. Aquaworld Aquarium, Chersonissos Griekenland, 8.9

Spanje heeft beste attractiepark van Europa
Het beste attractiepark van Europa staat in het Spaanse Salou. Port Aventura Park is door de bezoekers van Zoover verkozen tot beste attractiepark van Europa. Gemiddeld geven de bezoekers het park een 9,2 als rapportcijfer. De ruime openingstijden (tot middernacht) en de “beste achtbanen” van Europa worden met name geroemd.

In de top 3 vinden we verder Plopsaland in België en de winnaar van vorig jaar, Europa Park.

  1. Port Aventura Park, Salou Spanje, 9.2
  2. Plopsaland De Panne, De Panne België, 9.0
  3. Europa Park, Rust Duitsland, 8.9

Categorieën
De Zoover Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties en dagattracties van Europa. De awards zijn publieksprijzen en worden vergeven aan de hand van de beoordelingen op de vergelijkingssite.
Binnen de categorie dagattracties worden awards uitgereikt aan het beste attractiepark en het beste dierenpark van Europa.

Over Zoover
Zoover is een website waarop bezoekers beoordelingen kunnen achterlaten over hun vakantie of dagattracties. Inmiddels telt de site meer dan 2,3 miljoen beoordelingen van 300.000 accommodaties en 43.000 dagattracties in Europa en daarbuiten.

Meer informatie: www.zoover.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *