Zeeuwse zeilschool combineert zeilles met taalcursus

Zeilschool De Viking uit het Zeeuwse Wolphaartsdijk combineert als eerste oer Hollandse CWO zeilkampen met een talencursus Engels. Gaat dit concept van ‘leren en vermaak’ een hit worden?

Engels wordt steeds belangrijker voor de jeugd. Veel vervolgopleidingen zijn al deels of volledig in het Engels en dit neemt alleen maar toe. Talencursussen in het buitenland zijn vaak duur en schools. Zeilschool De Viking speelt hier op in door met talenpartner Anglia – English Education Group een volledig Engelstalig programma aan te bieden met behoud van de oer Hollandse zeilkampsfeer.

“Wij gaan de kinderen natuurlijk niet leren aan de linkerkant van het vaarwater te varen. Wij kiezen voor the best of both worlds. Naast 2 uur Engelse les per dag is er veel tijd voor leren zeilen en voor alle overige fun. De cursisten leren zo spelenderwijs Engels terwijl ze de dingen doen die ze leuk vinden”, stelt directeur Luc Smid.
Talenpartner Anglia – EEG verzorgt o.m. Engelse trainingen bij 375 scholen en spreekt de juiste taal om de jeugd te bereiken.

Meer informatie: www.zeilschooldeviking.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *