Wereldprimeur “Amazonia” in Bellewaerde Park is open voor publiek

Afgelopen zaterdag is Bellewaerde’s nieuwe waterattractie ‘Amazonia’ open gegaan voor het publiek. De spectaculaire attractie ligt in het hart van de nieuwe zone “Mundo Amazonia”, waar een totale investering van 21 miljoen euro bij gepaard ging.

Concept Mundo Amazonia (© Bellewaerde Park)

Een wereldprimeur voor de hele familie

De nieuwe waterattractie “Amazonia” is een primeur voor Bellewaerde Park. De combinatie van elementen met onder andere een gigantische halfpipe en de dropdown op het einde van de rit is hetgeen wat de attractie zo uniek maakt.

Door laattijdige leveringen van essentiële onderdelen duurden de testfases langer dan voorzien en liet de opening van de attractie iets langer op zich wachten. Ondertussen zijn de testfases volledig afgerond en werd de attractie door keuringsdienst TÜV gekeurd. Vandaag gaat de waterattractie in alle veiligheid open voor het publiek en kunnen bezoekers de spectaculaire attractie beleven.

Mundo Amazonia

Het splinternieuw parkdeel “Mundo Amazonia” bevat voor elk wat wils. Naast de unieke waterattractie Amazonia, vind je er ook twee nieuwe attracties voor de allerkleinsten. Kleine avonturies beleven er hun eerste sensaties op de kiddie-coaster “Brazilian Buggies” en op de mini-splash “Rio do Cacao”. Verder vind je er ook een nieuwe souvenirshop “Samba Souvenirs”, waar je leuke geschenken voor jong en oud kan vinden. In het nieuwe horecapunt “Tropical Takeaway” proef je de exotische sfeer in overheerlijke empanadas, lekkere pizza’s en verrukkelijke taco’s. Een volledig nieuw aanbod in het voedingsassortiment van Bellewaerde Park.

Animatievideo van Mundo Amazonia

Meer informatie: Bellewaerde.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *