Walibi Holland ziet (na renovatie bungalowpark) kansen in Duitsland

Op 29 maart werden de resultaten van de eerste make-over van vakantiehuisjes in Walibi Holland gepresenteerd. Het is de eerste fase van het renovatieproject waarbij de 7- en 8 persoons bungalows en het centrumgebouw werden aangepakt. In de tweede fase komt renovatie van de 4-persoons bungalows aan de beurt. De naam van het bungalowpark wordt in 2013 aangepast en heet nu; Walibi Village

Enkele beelden:

Er wordt niet alleen gerenoveerd, maar er staat ook nog een uitbreiding in de planning; van de huidige 147, naar 247 huisjes. De tweede fase zal in de volgende winterperiode worden uitgevoerd, en daarna volgt nog een derde fase die het jaar daarna gerealiseerd zal worden.


Voorafgaand aan de heropening legt directrice Masha van Till uit waarom het zo lang heeft geduurd voordat de vakantiehuisjes bij Walibi Holland werden gerenoveerd. Ze is trots op de verrichte werkzaamheden en kondigt nog méér vernieuwingen aan.

Centrale voorzieningen
Voor de gasten op het bungalowpark is ook een nieuwe Lounge ingericht met een openhaard, televisie, computers, games en een bar. In de Lounge is gratis Wi-Fi eaanwezig. In de compacte winkel zijn o.a. verse broodjes zijn te koop, en ontbijten en dineren kan in Club W.A.B.

Duitse markt
Met de verbetering van de verblijfsaccommodatie wordt nu ook serieuzer gekeken naar de Duitse markt. De Duitse gast is ook in eigen land wel gewend om wat langer te rijden voor een attractie. Onlangs nam Walibi Holland, samen met het Dolfinarium, deel aan een presentatie van de Holland-classics op de Duitse ITB beurs. Met het verbeterde verblijf wordt de drempel voor de Duitse bezoeker verder verlaagd.

Meer informatie: www.walibi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *