Vernieuwd Aviodrome gaat al weer open

Zaterdag 28 april opent luchtvaartthemapark Aviodrome opnieuw de deuren voor bezoekers. Dat is ruim een maand na de overname door Libema. De officiele opening werd verricht op vrijdag 27 april door Commisaris van de Koningin Verbeek en Wethouder Fackeldey uit Lelystad.

 

indoor speelattractie

Vernieuwd concept
Om de beleving hedendaags en vernieuwend te houden, heeft Libéma een aantal elementen aan het concept van Aviodrome toegevoegd. Aviodrome is opgesplitst in 7 attractiezones, waardoor de beleving, verblijfsduur en kwaliteit zijn toegenomen. Een belangrijke verandering is de toevoeging van een platform met buitenterras, dat gesitueerd is naast de Boeing 747. Dit biedt bezoekers een uniek uitzicht op het vliegverkeer dat dagelijks op Lelystad Airport plaatsvindt.

In de entreezone zijn speelvoorzieningen voor kinderen gerealiseerd met interactieve elementen. In het theater kunnen bezoekers dagelijks een leuke en leerzame film bekijken over de historie van de Nederlandse luchtvaart op het grootste filmdoek van Nederland. Een groot aantal vliegtoestellen is, in tegenstelling tot het verleden, vanaf nu publiekstoegankelijk. Daarnaast zijn er extra indoor en outdoor speelmogelijkheden toegevoegd. Tijdens diverse shows worden draaiende motoren en taxiënde historische vliegtuigen getoond. Alle attracties zijn gratis en de toegangsprijzen zijn gelijk gebleven aan 2011. Aviodrome is het gehele jaar door geopend van 10.00-17.00 uur. Alleen buiten schoolvakanties is Aviodrome op maandag gesloten.

Meer informatie: www.aviodrome.nl

Eén reactie

  1. Het was top om vandaag weer voet op Aviodrome bodem te mogen zetten en bij de feestelijke heropening aanwezig te mogen zijn.
    Ook de weergoden waren ons goed gezind en we hopen nog vele mooie uren bij onze historische vliegtuigen te kunnen zijn.
    Heel hartelijk dank aan alle vrijwilligers, want onder hen zou het zeker minder zijn.

    Lenima Witgoed Service
    Nico en Mattie Koeleman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *