Vakdag Het Nieuwe Dagje uit; hoe word je de beste

Op 11 februari wordt in Family Entertainment Center The Maxx in Veenendaal de vakdag ‘Het Nieuwe Dagje uit’ georganiseerd. De lat ligt hoog dit jaar; Hoe word je de beste? Wat moet je daarvoor doen en hoe vertaal je die grote waardering van het publiek naar een mooi rendement?

We lichten twee top-presentaties uit…

Beste Family Entertainment Center

The Maxx

The Maxx in Veenendaal werd in 2018 verkozen tot beste Family Entertainment Center (FEC). Eigenaren Eric Achterberg en Peter Snijders vertellen in hun presentatie hoe zij hun bedrijf hebben ingericht en hoe zij met nieuwe investeringen hun toppositie willen behouden. Deelnemers aan de vakdag kunnen ter plekke zien wat er gedaan is om vernieuwend aanbod te blijven bieden.

Zie ook: The Maxx – functies en verdienmodellen van een FEC

Aan het eind van de dag wordt het beste Nederlandse FEC van 2020 bekend gemaakt. De nominaties zijn al bekend.

Schets van een bijzondere verblijfsaccommodatie in Pairi Daiza

De beste dierentuin

Terwijl ze officieel door het grote publiek in de categorie ‘dierentuin’ wordt ingedeeld, probeert Pairi Daiza zoveel meer te zijn dan dat. Het is die differentiatie die deze ‘Jardin des Mondes’ zo uniek maakt tegenover haar concurrenten in het speelveld. Bezoekers van dit 80 hectare grote park net ten zuiden van Brussel worden niet enkel ondergedompeld in de wonderen van het dierenrijk, maar ook in de architecturale, botanische, culturele en zelfs religieuze pracht van de vier windstreken van onze planeet. Dit alles sinds kort ook met… een Resort, want met lodges en hotelkamers tussen de beren en wolven van het Canadese gebied The Last Frontier biedt Pairi Daiza alles waar u of uw klanten van dromen voor een unieke ervaring. Word wakker met een gigantische bruine beer voor het raam van je slaapkamer, ga naar dromenland terwijl buiten wolven huilen of de zeeleeuwen brullen… In hun presentatie vertellen Commercieel Directeur Olivier Bauden en woordvoerder Mathieu Goedefroy hoe Pairi Daiza het allemaal praktisch mogelijk maakt. 

Zie ook: Spectaculaire accommodaties op een dierenpark

Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit

De Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit is bedoeld voor ondernemers, toeleveranciers, adviseurs en beleidsmakers van attractieparken – dierentuinen – family entertainment centers – family activity centers, bowlings – speelparadijzen – trampolineparken – kartbanen – lasergame – virtual reality – glowgolf – escape rooms – e-sports.

Naast bovengenoemde uitgelichte sprekers, zien we op het hoofdpodium ook presentaties van Expeditie Watergoed en de Brothers Horeca Groep. Nog meer kennis kun je opdoen in zes verschillende break-out sessies waar je een eigen unieke programma kunt samenstellen dat het beste bij je past.

Meer informatie en aanmelden: www.hetnieuwedagjeuit.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *