Twee bedrijven in de finale NSGK Beste Samenspeelplek

Waar kunnen alle kinderen, met en zonder beperking, vanzelfsprekend samenspelen? Dit jaar zijn uit alle aanmeldingen Camping de Ruimte uit Dronten en Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe uit Ruinerwold overgebleven in de strijd om de titel. Vorig jaar won Hof van Eckberge uit Eibergen de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award.

Hof van Eckberge, winnaar van de speeltuinbende award in 2014
Hof van Eckberge, winnaar van de speeltuinbende award in 2014

Samen spelen centraal
De twee finalisten hebben oog voor toegankelijkheid en hart voor samenspelen bieden kinderen met en zonder handicap een plek waar vanzelfsprekend samen gespeeld kan worden. Beide bedrijven zijn bezocht door de jury voor een nadere inspectie. Tijdens het NSGK Speeltuinbende Inspiratie Evenement op woensdag 9 december in Venray maakt de vakjury, bestaande uit juryvoorzitter Kees-Jan van der Klooster (Paralympisch sporter), Hans van Leeuwen (eigenaar Pleisureworld), Maria Ouwehand (NSGK), familie Lambrechts (Speeltuinbende leden) en Maarten Reimes (eigenaar Hof van Eckberge) de winnaar bekend.

NSGK Inspiratie Evenement
Wilt u op 9 december aanwezig zijn bij dit inspiratie evenement met sprekers als Marijke Peer (Stadhouder van VU medisch centrum Kinderstad in Amsterdam) en Maarten Reimes (directeur van speelparadijs Hof van Eckberge uit Eibergen) en de prijsuitreiking van de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award?

Meer informatie:
www.pleisureworld.nl
www.speeltuinbende.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *