Startende ondernemers evenementenbranche presenteren zich

De beurs Evenement Contact is gestart met een initiatief  om jonge ondernemers een steuntje in de rug te geven. Op de website van de beurs is een wedstrijd georganiseerd, waarbij de beste nieuwkomers een gratis stand kunnen verdienen.

De selectie is streng. Zo mogen de initiatieven niet ouder zijn dan één jaar. Op dit moment zijn er uit alle inzendingen de onderstaande nieuwkomers genomineerd. Deze bedrijven presenteren zich op de website door middel van een filmpje. U krijgt dus meteen een overzicht van alle vernieuwende initiatieven.

De initiatieven zijn:

Twoppy: platform voor organisatoren van evenementen waarmee zij hun bezoekers zelfstandig en gratis kunnen voorzien van up-to-date evenement informatie middels o.a. een ‘smartphone app’.

Zakenvloer: kant-en-klaar concept voor zakelijke netwerkbijeenkomsten

Tussen Koek en Kitch: Design koekjesmaker

Global Green Events: Door kritisch te kijken naar stroomverbruik, logistiek, bezoekers en afval kan het schoner, milieuvriendelijker en mensvriendelijker. Voor dezelfde prijs of goedkoper.

Bureau De Leidhinde: Inspirerende groene teamuitjes in de natuur voor bedrijven.

De Regelaardij: Evenementenbureau en akoestische muziek, met culturele middelen als vast onderdeel van evenementen op maat.

Historia Events: portal voor historische evenementenlocaties en hotels.

Gopasta: het op locatie bereiden van pasta’s, maaltijdsalade’s en broodjes vanuit mobile units.

Fikket: Deze webapplicatie elimineert de administratie die traditioneel gepaard gaat met het beheren van registraties en betalingen.

Eventaanbod: marktplaats voor vraag en aanbod van evenementen

Evenement Contact 2011 in Amsterdam

Evenement Contact beurs

De beurs Evenement contact vindt plaats op 15 februari in de Amstelhal van complex Borchland (Amsterdam, vlak bij de Amsterdam Arena). Organiseert u binnenkort zelf een event, dan kunt u zich op de website registreren voor een bezoek.

Gebruik voor gratis toegangskaarten de persoonlijke toegangscode: levendland in het registratieformulier (De organisatie zal de aanmeldingen nog wel screenen op relevantie voor de beurs.)

Meer informatie: www.evenementcontact.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *