Skidome Rucphen opent twee escape rooms

Het aanbod bij Skidome in Rucphen wordt steeds veelzijdiger. Met de komst van twee nieuwe escape rooms groeit deze skihal toe naar een Family Entertainment Center. Naast ski-gerelateerde activiteiten zijn hier ook al een glowgolf, een ijskartbaan en uitgebreide horeca te vinden.

Skidome Rucphen

Skidôme Rucphen opent op zaterdag 24 maart twee escape rooms. Skidôme werkt hiervoor samen met het ervaren bedrijf Try2Escape. De komst van de escape rooms zorgt ervoor dat het complete ‘dagje weg’ concept met meerdere activiteiten op één winterse locatie steeds completer wordt.

Compleet dagje weg
Escape rooms zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het is een uitdagende activiteit waarbij je moet samenwerken om te ontsnappen. Gasten die naar Skidôme komen, kunnen een bezoek aan de escape room makkelijk combineren met skiën, snowboarden, ijskarten of glowgolfen. Zo heeft Skidôme Rucphen alles in huis voor een uniek dagje weg en ontzorgt daarbij de gast. ‘We willen de ‘dagjes uit’ zo aantrekkelijk mogelijk maken. Ik ben ervan overtuigd dat we ons met zo’n totaalaanbod kunnen blijven onderscheiden,’ aldus algemeen directeur Nicky Broos.

Try2Escape
Try2Escape maakt van iedere escape room een bijzondere ervaring. Ze werken samen met Skidôme Rucphen vanwege het ruime aanbod aan unieke activiteiten dat Skidôme al in huis heeft. ‘Een escape room is een unieke beleving om aan dit aanbod toe te voegen,’ aldus Try2Escape. Het doel van een escape room is dat een groep binnen één uur uit een kamer ontsnapt. Iedere escape room hanteert een uniek thema. De twee escape rooms bij Skidôme Rucphen zijn uitgewerkt rondom de thema’s ‘De Dopingkamer’ en ‘Het Reisbureau’. Door het oplossen van puzzels, raadsels, aanwijzingen en hersenkrakers kan een groep ontsnappen. Een escape room is een ideale activiteit om te ondernemen met bijvoorbeeld kinderen, vrienden, familie of collega’s.

Meer informatie: www.skidome.nl

Zelf aan de slag met een FEC?
Wil je meer weten over de ontwikkeling van Family Entertainment Centers in Nederland? Op donderdag 22 maart organiseert Pleisureworld een vakdag over dit thema onder de titel: Het Nieuwe Dagje Uit. Deze dag vindt plaats bij Superfun in Amersfoort; ook een bedrijf dat diverse vormen van attracties, horeca en voorzieningen tot één geheel heeft gesmeed.
Meer informatie: www.hetnieuwedagjeuit.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *