Samenwerking tussen succesvolle Nederlandse DJ en De Efteling

Met een nieuwe Aquanura fonteinenshow als co-productie met DJ Tiesto, spreekt de Efteling een nieuw publiek aan. Speciaal voor- en met- de Efteling maakte DJ Tiësto een dancemix van bekende Tiësto- en Efteling klassiekers. De reacties zijn wisselend; vooral de vraag of dit past bij de sfeer van de Efteling is een zorgenpunt op Efteling fansites. Anderen zijn enthousiast over de nieuwe (hippe) weg die de Efteling heeft gevonden, gebruik makend van de herkenbare Efteling melodieën.

AquanuraTiesto-02Meer dan 200 fonteinen, 900 lampen, overige effecten en bijpassende beats worden voor deze show ingezet.

Coproductie
Fons Jurgens, Voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling, is trots op deze coproductie. “Wat een spektakel om te zien en wat bijzonder om deze Brabantse samenwerking nu in het echt uitgevoerd te zien worden.” Ook Tiësto reageerde enthousiast op het zien van de show: “Sprookjes en dance gaan prima samen, dat bewijst deze sensationele versie van Aquanura. Ik heb twaalf minuten lang staan genieten en vindt de inzet van fonteinen en licht perfect bij de muziek passen.”

Wanneer te zien
De Tiësto Efteling Aquanura show is inzetbaar voor (zakelijke) evenementen, maar zal ook tijdens speciale momenten als Oud & Nieuw, in de voorjaarsvakantie en op de negen zaterdagen van het Negen Pleinen Festijn (zomerperiode) voor bezoekers van de Efteling te zien zijn.

Meer informatie:
www.efteling.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *