Permanente versie China Light Event in Roermond

Op vrijdag 29 april is de nieuwe attractie Magic World of Lights geopend op de locatie in Roermond waar voorheen Yumble was gevestigd. De attractie speelt in op het succes van de China Light Events op diverse plekken in Nederland. In de Jazz City Hall zal de expositie veel langer blijven staan.

De eerste beelden:

Magic World of lights wordt aangekondigd als ‘een unieke ervaring waarbij je via 80.000 LED-lichten een fascinerende toer rond de wereld maakt, langs wereldsteden, befaamde monumenten en spannende natuurgebieden.’De bezoeker reist door een droomwereld met enerverende lichtshows. Tijdens hun reis passeren zij befaamde iconen, van Eiffeltoren tot Vrijheidsbeeld, van Colosseum tot Chinese Muur, en een lasershow met waterprojectie. Verrassend, boeiend en leerzaam voor iedereen, van jong tot oud.

Wethouder Raja Fick over de komst van Magic World of Lights naar Roermond: “Het lichtjesevenement vond een geschikte overdekte toplocatie in de Jazz City Hall: altijd donker, geen invloed van het weer, het hele jaar open en een uitstekende toevoeging aan een toeristisch bezoek aan ons stadscentrum en het Designer Outlet.”

Vanaf zaterdag 30 april is Magic World of Lights dagelijks geopend tussen 12.00 en 20.00 uur. De entreeprijzen zijn 9,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 13,50 euro voor volwassenen. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Meer informatie: www.magicworldoflights.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *