Reserverings-terminals moeten wachtrijen bij prinsessen Disneyland beperken

Op de foto met je held(in) is soms bijna populairder dan een attractie. Het creëren van populaire fotomomenten had bij Disneyland Paris ook een negatief bij-effect: lange wachtrijen. Daar is nu een oplossing voor bedacht. Bezoekers kunnen een meet en greet met de Disney Prinsessen inplannen bij een terminal.

Dit soort situaties wil Disneyland Parijs in de toekomst voorkomen
Dit soort situaties wil Disneyland Parijs in de toekomst voorkomen

De terminal is recent geplaatst bij het prinsessen paviljoen in Fantasyland. Bezoekers kunnen een fotosessie plannen met hun favoriete prinsessen. Zij krijgen dan een tijdslot aangewezen waarin zijn toegang hebben tot de fotolocatie met de prinsessen. Verschillende teams in van het park zijn bij de ontwikkeling van de terminals betrokken geweest; product engineering, het onstage team, het IT software team, het Facilities Assets Management Team en het çreative team voor de thematisering.

Door de bezoeken te automatiseren ontstaat er een betere controle over de gastenstromen. De terminals beschikken over een programma dat de distributie van tickets optimaliseert. Daarmee ontstaat ook meer rust voor de characters om de interactie met de gasten aan te gaan. En dat resulteert in een betere bezoekervaring. Een woordvoerder van Disney laat weten dat fotosessies met de populaire Frozen prinsessen Anna en Elsa (foto boven), niet meer mogelijk zijn in het park.

terminals disneyland
Zie ook ons eerdere artikel: Fotomomenten bij Disneyland Parijs groeien uit tot topattractie

Bron en meer informatie: www.disneylandparis-news.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *